AT&T is een Nokia tablet aan het testen, ook Nokia EOS?

AT&T is een Nokia tablet aan het testen, ook Nokia EOS?

Verschillende keren berichtten we al over de Nokia EOS, het Windows Phone 8 device van Nokia met 41 megapixel PureView camera. Nokia legt bij zo'n beetje alle flagship Lumia's de nadruk op de camera, waarop de EOS dus geen uitzondering is. Volgens insiders is AT&T, een Amerikaanse telecom provider, al bezig met het testen van de Nokia EOS op haar netwerk. Dat zou dus kunnen wijzen op een snelle officiële aankondiging van Nokia.

Ook een Nokia Tablet in de maak

Verrassender nieuws is dat AT&T ook al bezig zou zijn met het testen van een Nokia Tablet. Eigenlijk hebben we nog maar kunnen melden over een Nokia Tablet, behalve dat Nokia aan een 'phablet' werkt (een kruising tussen een smartphone en tablet). Daar lijkt nu dus wat meer duidelijk in te zijn en Nokia is dus al een eind op de goede weg als de geruchten kloppen.

Over een eventuele Nokia tablet is natuurlijk nog veel onduidelijk, maar 1 van de grote vragen is of een tablet op Windows Phone 8, Windows RT of op het volledige Windows 8 zal gaan draaien. Ons lijkt een Windows RT variant het meets waarschijnlijk, hoewel Microsoft gisteren nog moest benadrukken dat ze RT blijven ondersteunen, vanwege uitblijvende OEM support.

Community renders van de Nokia Tablet

Communities kunnen vaak uitblinken in het maken en bedenken van ontwerpen voor nieuwe devices. Zo zijn er ook de nodige renders gemaakt van een Nokia tablet. Daar moeten we wel bij zeggen dat deze renders vaak erg enthousiast gemaakt zijn, maar zelden in de buurt komen van het uiteindelijke product.

Nokia Tablet concepten

Via: NokiaPowerUser

Tags: PureView, AT&T, Nokia EOS, Nokia tablet

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus