Cut the Rope: Experiments vanaf morgen beschikbaar voor WP7 en 8

Cut the Rope: Experiments vanaf morgen beschikbaar voor WP7 en 8

Wie kent hem niet: Om Nom, de kleine groene snoepliefhebber uit de Cut the Rope serie? Het eerste deel van Cut the Rope kwam al uit voor Windows Phone, maar vanaf woensdag 17 april is ook het tweede deel, Cut the Rope: Experiments te krijgen voor zowel Windows Phone 7 als 8. Cut the Rope: Experiments komt uit onder het Xbox Windows Phone label, net als vorige week Modern Combat 4 uitkwam.

In Cut the Rope draait het om behendigheid en reactievermogen. Door touwtjes door te knippen met een snelle vingerbeweging zorg je ervoor dat het snoepje aan datzelfde touwtje steeds dichter bij Om Nom komt. Het doel is om deze uiteindelijk in zijn bek te laten belanden. Pak je in de tussentijd ook nog een aantal van de 3 kristallen mee, dan krijg je een hogere score voor dat level. Eigenlijk hetzelfde principe als we kennen van games als Angry Birds.

Cut the Rope: Experiments trailer

6 nieuwe levelpacks, met elk 25 levels

Experiments bestaat uit 6 levelpacks, met elk 25 levels. Totaal dus goed voor 150 nieuwe levels speelplezier! Dit zijn er helaas minder dan op iOS en Android, maar desalniettemin is het uitkomen van Cut the Rope: Experiments positief voor Windows Phone eigenaren. Klein nadeel kan de prijs van de app zijn. In tegenstelling tot het origineel, dat voor €0,99 te krijgen was, is Experiments voor €2,99 te downloaden uit de Windows Phone Store. Vreemd, aangezien het origineel maar liefst 275 levels bevatte.

Puzzelfans zal dat echter niet boeien en zij gaan vanaf morgen weer volop geniet van een hoop breinbrekers. Houd de Windows Store dus in de gaten!

Tags: Xbox, Cut the Rope, Cut the Rope: Experiments, Games

Cut the Rope: Experiments

Download Cut the Rope: Experiments via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus