Deezer voor Windows Phone 8 vanaf vandaag beschikbaar in de store

Deezer voor Windows Phone 8 vanaf vandaag beschikbaar in de store

Concurrentie voor Spotify op Windows Phone 8. Streaming muziekdienst Deezer lanceert vandaag hun app voor Windows Phone 8, met daarin onder meer een vernieuwd homescreen, meer focus op content en een groot aantal nieuwe features speciaal voor de Windows Phone 8- bezitters.

De nieuwe app is gemaakt voor het ontdekken van muziek. De homepagina toont onder andere aanbevelingen voor de beste tracks, speciaal geselecteerd door de lokale redacteuren die wereldwijd in dienst van Deezer zijn. Aanbevelingen voor albums en playlists zijn ook te vinden onder de Discovery-sectie.

Naast het ontdekken van muziek is de app ook ontworpen om mensen vanaf de homepagina snel en gemakkelijk toegang te bieden tot hun favoriete albums, playlists en artiesten met de Windows Phone Live Titles.

Ook kunnen Deezer-abonnees gemakkelijk afspeellijsten en albums syncen met hun mobiel. Zo krijgt iedereen zijn eigen virtuele jukebox in zijn broekzak zonder zich zorgen te hoeven maken over extra dataverbruik op hun telefoonrekening.

Deezer_NowplayingDeezer_Artists

Deezer_Discography

Tags: Windows Phone 8, Deezer, Streaming music

Deezer

Download Deezer via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus