Evernote app krijgt update: nieuw homescreen, shortcuts en meer

Evernote app krijgt update: nieuw homescreen, shortcuts en meer

Evernote, de populaire notities-app, is toe aan versie 3. Vandaag is een grote update uitgerold voor de Windows Phone versie, met de nodige verbeteringen en redesigns van componenten uit de app. Volgens de makers is Evernote beter dan ooit: laten wij eens kijken wat er veranderd is...

Home Screen

Wat direct opvalt bij het openen van Evernote, is dat het Home Screen vernieuwd is. Zo zie je een grote knop 'New note', waarmee je (echt waar) direct een nieuwe notitie kunt invoeren. Ook zijn er snelkoppelingen voor het opslaan van een foto, geluidsfragment of bijlage aanwezig.

Evernote -2 

Shortcuts

Via shortcuts is het mogelijk om een veelgebruikte notitie, notitieboek of tag op je Home Screen te plaatsen. Leuk daarbij is, dat shortcuts gesynced worden overige diverse platforms. Bezig je naast een Windows Phone ook een Mac of Android device, dan zullen alle shortcuts die je maakt ook daarop verschijnen. Handig!

Evernote -3

Ook nog: tags, checkboxes en zoeken

De Tag List is ook vernieuwd. Zo is deze compacter en is er de mogelijkheid om via een A-Z view snel naar tags beginnend met bijvoorbeeld de 'M' te springen. Dat scheelt een hoop handbewegingen. In deze versie van Evernote is daarnaast een Document Search functie ingebouwd, waarmee je door bijlagen kunt zoeken, zolang deze in Microsoft Office-formaat zijn. In notities kun je nu ook checkboxes invoegen, zodat je als het ware een to-do lijstje kunt maken en bijhouden.

Voor de vaste Evernote gebruikers zijn dit hele fijne aanvullingen, die Evernote een stuk eleganter maken.

Tags: Evernote

Evernote

Download Evernote via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus