Foursquare app krijgt grote update voor Windows Phone 8

Foursquare app krijgt grote update voor Windows Phone 8

Steeds meer bedrijven en diensten lijken in te gaan zien dat een Windows Phone versie van hun dienst verplichte kost is. De populaire 'locatie check-in' dienst Foursquare kondigde vandaag aan dat haar Windows Phone 8 app compleet vernieuwd is. Vanaf nu kun je in stijlvolle Modern UI interface op zoek gaan naar locaties on the go, met uiteraard de optie om in te checken op deze plaatsen.

Een leuk aspect aan Foursquare is het verzamelen van plaatsen. Klinkt misschien vreemd, maar door dit 'spelelement' toe te voegen kan Foursquare wat verslavend werken. Je kunt badges verzamelen wanneer je bijvoorbeeld incheckt op een boot en meer van dat soort zaken.

Speciale Nokia Lumia features

Foursquare - 1

Op Windows Phone 8 kun je genieten van de update. Hierin is de hele interface op de schop gegaan en aangepast volgens de Modern UI standaard. Speciaal voor bepaalde Nokia Lumia toestellen zijn er extra's ingebouwd. Sommige Lumia's gebruiken Foursquare bijvoorbeeld in hun augmented reality features, zodat je Foursquare locaties door je camera viewer ziet.

Windows Phone 7 gebruikers moeten het voorlopig doen met de opmerking "If you’re rocking a phone running Windows Phone 7, stay tuned for updates." Lijkt er dus op dat er voor WP7 nog een nieuwe versie aan zit te komen.

Tags: WP8, Foursquare

Foursquare

Download Foursquare via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus