ING Mobiel Bankieren app gaat eerste gebruikerstest-fase in

ING Mobiel Bankieren app gaat eerste gebruikerstest-fase in

Begin dit jaar maakte ING bekend, dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van een Windows Phone app waarmee Mobiel Bankieren mogelijk wordt gemaakt. Goed nieuws voor alle ING klanten met een Windows Phone, omdat het zo een peulenschil wordt om via je smartphone je saldo te checken en betalingen te doen. Er bleef echter wel onduidelijkheid over een releasedatum van de app. Gelukkig kunnen we jullie melden dat er schot in de zaak zit.

Social media nieuws

Social media is een prachtig middel om nieuwtjes te krijgen, op kleine of grote schaal. Op onze Twitter-timeline kwamen we een tweet tegen van Jarno Peschier, een Windows Phone developer. Uit zijn tweets kunnen we afleiden dat hij het voorrecht heeft om aanwezig te zijn bij een eerste gebruikerstest van de nieuwe ING Mobiel Bankieren app:

"Het is eindelijk zover: de ING Mobiel Bankieren app voor Windows Phone komt eraan! Op 25 april ben ik bij de eerste gebruikerstest. #wpnl" Jarno Peschier (@peSHIr)

Op locatie zal deze gebruikerstest gedaan worden. Als dit allemaal goed gaat, zal een release voor de ING Mobiel Bankieren app dan ook aanstaande zijn. Goed om ook eens positief nieuws van een bank te horen, in tegenstelling tot de berichten van vorige week over de cyberaanvallen bij ING!

Tags: ING, Mobiel Bankieren

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus