Kortingen-app Scoupy krijgt ook Windows Phone versie

Kortingen-app Scoupy krijgt ook Windows Phone versie

Als je van korting houdt (wie niet?), opgelet! Nederlandse kortingen-app Scoupy krijgt een Windows Phone versie. Via Scoupy scoor je eenvoudig mooie kortingen op kleding, eten & drinken, sieraden, meubels en nog veel meer. Zoals bij veel apps was er al een iOS en Android versie, maar dankzij de nieuwsgierigheid van Windows Phone developer Jarno Peschier kunnen we melden dat Windows Phone eigenaren binnenkort ook van een 'native' Scoupy app gebruik kunnen maken.

Scoupy Uitleg

Scoupy app voor Windows Phone

Eerder wist Peschier bij ING al de nodige informatie over de ING Bankieren app los te peuteren en dat lukte via Twitter opnieuw bij de mensen achter Scoupy. In een reactie op de vraag of er ook een Windows Phone versie van Scoupy komt, reageerde het Scoupy-team kort maar krachtig:

"ah! wordt aan gewerkt!" @ScoupyNL

Wat kunnen we hier nog aan toevoegen? Het is nog even wachten tot we een releasedatum hebben. Mocht die bekend gemaakt worden, dan zullen we dat hier melden.

UPDATE om 11:40: We kregen van Scoupy te horen dat er nog geen releasedatum bekend is.

"Nog geen definitieve datum bekend, helaas. We zijn nog druk aan het bouwen en houden jullie natuurlijk op de hoogte!" ScoupyNL

Mocht er meer nieuws over de Scoupy app zijn, dan lees je dat op WindowsClub.nl!

Tags: Scoupy

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus