LinkedIn app krijgt update naar versie 1.5: Live Tiles en spraakherkenning

LinkedIn app krijgt update naar versie 1.5: Live Tiles en spraakherkenning

Zakelijk netwerk LinkedIn heeft onlangs een update van haar Windows Phone app uitgebracht. Op LinkedIn kun je als professional een profiel aanmaken, waar je eigenlijk een soort online CV (curriculum vitae) opbouwt. Zo wordt het interessant om collega's, oud-klasgenoten en misschien wel toekomstige werkgevers in de gaten te houden. Ook is het een sociaal netwerk waarop je jouw skills kunt tentoonstellen, wat je weer kan helpen bij het vinden van een (nieuwe) baan.

Live Tiles, Lock Screen en spraakherkenning

Versie 1.5 van de LinkedIn app bevat de volgende verbeteringen:

  • Live Tile ondersteuning: je kunt een Live Tile aanmaken in de 3 formaten die we kennen van Windows Phone. Deze Live Tile zal updates naar je homescreen pushen, zodat je nog beter op de hoogte blijft van updates in je netwerk.
  • Lock Screen ondersteuning: de LinkedIN kan ook op je Lock Screen de nodige updates pushen. Zo kun je daar afbeeldingen te zien krijgen met wederom updates uit je netwerk.
  • Spraakherkenning: door de startknop in te houden op je Speech. Vervolgens kun je met commando's als "LinkedIn: Inbox" en "LinkedIn: New status" de betreffende acties uitvoeren, direct in de LinkedIn app.
  • Er zijn ook wat nieuwe talen aan het lijstje toegevoegd. Zo kun je de app nu in het Duits, Frans, Spaans en Chinees te zien krijgen.

Must-have update

Linked In - 1 Linked In - 2

In onze ogen een must-have update voor mensen met een Windows Phone en LinkedIn profiel.

Tags: App update, LinkedIn

LinkedIn

Download LinkedIn via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus