Lumia 928: Geen aluminium case, wel met WP8 update

Lumia 928: Geen aluminium case, wel met WP8 update

Bij The Verge zijn ze wat dieper gaan graven naar de specificaties van de Lumia 928. Met succes, want Tom Warren van The Verge heeft meer details kunnen achterhalen. Ten opzichte van ons eerdere bericht is er 1 detail aan de hardware in ieder geval gewijzigd: de Lumia 928 krijgt geen aluminium case.

Nokia prefereert een dunnere polycarbonaat case. Daarmee zou de Lumia 928 10,2 mm dun worden op het dunste gedeelte (de zijkant) en 11,2mm op het dikste gedeelte (het midden). Opvallend is dat de Lumia 928 zou worden uitgerust met de laatste update van Windows Phone 8, welke de codenaam GDR2 draagt. In deze update wordt verwacht dat er een aantal nieuwe Nokia screen features zijn toegevoegd en dat de FM radio functie zijn herintreden doet.

Volgens The Verge zal de Lumia 928 deze maand nog op de markt verschijnen. Helaas vooralsnog alleen in de VS, want het moet het paradepaardje van de provider Verizon worden. Wanneer de Lumia 928 naar andere landen komt en bij welke providers dit dan zou zijn is nog niet bekend.

Tags: Lumia 928, GDR2, WP8

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus