Microsoft actie: ontwikkel 4 apps en ontvang een Nokia Lumia 820

Microsoft actie: ontwikkel 4 apps en ontvang een Nokia Lumia 820

Ontwikkelaars van Windows Phone apps opgelet! Zoals in het verleden vaker gebeurd is, heeft Microsoft een actie lopen waarbij ontwikkelaars die voor 10 juni 4 apps indienen, een gratis Nokia Lumia 820 development toestel ontvangen. Deze devices bevatten software, die ervoor zorgt dat je als ontwikkelaar eerder dan normale consumenten firmware updates binnen krijgt. Zo kun je direct de nieuwe features van die firmware versie testen op de door jou ontwikkelde apps.

Voorwaarden voor een Lumia 820

Natuurlijk zijn er ook een aantal voorwaarden verbonden aan deze actie. Om een Lumia 820 te ontvangen van Microsoft, dien je aan de onderstaande voorwaarden te voldoen (vertaald van het weblog van Rajen Kishna):

  • Laat ons weten dat je mee wil doen, via het Windows Phone Support NL e-maiiladres (wpnlsprt@microsoft.com). Zorg ervoor dat je in het onderwerp "Build apps for Windows Phone - April" gebruikt.
  • Publiceer de 4 apps in de Windows Phone Store met een in Nederland geregistreerd developer account.
  • Je dient de 4 apps voor zowel Windows Phone 7 als Windows Phone 8 in te dienen. Uiteindelijk publiceer je dus 8 XAP-files.
  • Pas als je 3 apps gepubliceerd hebt en als deze beschikbaar zijn, neem je contact op met het Windows Phone Support e-mailadres. Zet daarin je publishername en de Windows Store linkjes naar de 3 apps. Zo kunnen we jouw Lumia 820 reserveren. Er is een beperkt aantal toestellen beschikbaar, dus nadere berichtgeving volgt als de toestellen op zijn.
  • Je hebt tot 10 juni 2013 om alle 4 de apps te publiceren en beschikbaar te maken. Als alle 4 de apps beschikbaar zijn, stuur je wederom een mail met daarin je publishername en de 4 linkjes naar de Windows Store naar het WP Support e-mailadres.
  • Bestaande apps tellen niet mee; alleen apps die na 19 april 2013 zijn ingediend tellen mee.
  • Verwacht wordt dat de toestellen op zijn vroegst op 1 juni 2013 verstuurd worden. Houd echter rekening met wat slack-time. De toestellen worden via een "wie het eerst komt, die het eerst maalt" principe verdeeld.

Meer informatie?

Dit zijn grofweg de voorwaarden waaraan je dient te voldoen. Meer informatie vind je op de weblog van Rajen KishnaTechnical Evangelist bij Microsoft Nederland.

Goed om te weten tot slot, is dat mensen die zich opgegeven hebben maar na 10 juni 2013 nog geen 4 apps live hebben staan, gepasseerd worden. Dan worden mensen op de back-up lijst benaderd. Zie je dus kans om 4 apps te ontwikkelen, dan loont het in onze ogen altijd de moeite om deel te nemen aan deze actie!

Tags: development, Microsoft, Lumia 820

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus