Nokia Lumia 520 vanaf mei te koop voor heel weinig

Nokia Lumia 520 vanaf mei te koop voor heel weinig

Nokia heeft vandaag aangekondigd dat de Nokia Lumia 520 over een paar weken in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Vanaf half mei zal de Lumia de goedkoopste Windows Phone 8 telefoon zijn van Nokia. Ondanks de lage prijs van €179, zijn de specs niet verkeerd.

Wanneer je de Lumia 520 aanschaft, beschik je automatisch over een paar mooie voordeeltjes. Zo krijg je bij je Windows Phone 8 OS gratis kaarten en navigatie van HERE. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de gratis muziekstreaming dienst van Nokia te gebruiken. Als je de telefoon dan koopt vóór 31 juli dit jaar, kan je ook nog gratis een extra cover bestellen. Deze extra cover bestel je op de promotie pagina van Nokia. Daar zal straks, als de Lumia 520 uit is, een contactformulier verschijnen.

Specificaties Lumia 520

De Lumia 520 is voorzien van een Super Sensitive Touchscreen waardoor het toestel ook met nagels of handschoen te bedienen is. Daarnaast kan de telefoon dankzij zijn specs de concurrentie aangaan met vergelijkbare telefoons in hetzelfde prijssegment. Met 512 MB intern geheugen, 8GB interne storage ruimte en een 1 GHz Dual Core Snapdragon processor doet deze nieuwe Lumia zeker niet onder voor zijn concurrenten.

De Lumia 520 is vanaf half mei te koop voor €179. De standaardkleur is zwart. De covers zorgen ervoor dat je hem geheel naar eigen wens kunt omtoveren.

Uitgebreidere specificaties van de Lumia 520 vind je op onze toestelpagina.

Tags: Nokia, Windows Phone 8, Lumia 520

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus