Nokia Lumia 925 vanaf eind augustus verkrijgbaar in Nederland

Nokia Lumia 925 vanaf eind augustus verkrijgbaar in Nederland

Gisteren ontvingen wij van Nokia het persbericht dat de Nokia Lumia 925 naar Nederland komt. De nieuwe Windows Phone zal beschikbaar zijn vanaf eind augustus en zal te krijgen zijn in 3 kleuren, namelijk zwart, grijs en wit. Opvallend en elegant detail is dat de Lumia 925 de eerste Lumia telefoon is met een metalen behuizing.

Specificaties Lumia 925

De Nokia Lumia 925 is reeds gelanceerd in omliggende landen. De telefoon beschikt over een 4,5" PureMotion AMOLED scherm met een resolutie van 768 x 1280 pixels (HD). Verder is de telefoon uitgerust met 16GB opslagruimte en 1GB werkgeheugen. Met de Qualcomm MSM8960 Snapdragon chip beschikt deze nieuwe Lumia over een 1,5Ghz dual-core processor. Tot slot mogen we ook niet klagen over de camera. De Nokia Lumia 925 beschikt over een Carl Zeiss 8,7 megapixel camera welke ook video kan opnemen in Full-HD tot 30 frames per seconde.

Nokia Lumia 925

Accessoires en prijs

De Nokia Lumia 925 krijgt ook een draadloze oplaadcover. Gebruikers van de telefoon kunnen deze achterop de metalen behuizing klikken. Deze accessoire wordt niet standaard meegeleverd maar zal tegelijkertijd met de telefoon beschikbaar zijn in 4 verschillende kleuren. Wit, zwart rood en geel.

De verwachte prijs van de Nokia Lumia 925 zal rond de €549 liggen. Dit is inclusief BTW, maar nog exclusief de subsidies die opgelegd worden door de Nederlandse overheid.

 

Lees hier meer over de Nokia Lumia 925

Tags: Nokia Lumia 925

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus