Prijsverlaging voor Cut The Rope: Experiments

Prijsverlaging voor Cut The Rope: Experiments

Vorige week meldden we jullie al dat het vervolg op Cut The Rope, Cut The Rope: Experiments, beschikbaar is voor je Windows Phone. De toenmalige prijs lag op €2,99. Een redelijk bedrag voor de app, die met 150 levels weer garant staat voor het nodige puzzelplezier.

Vandaag hebben de makers van Cut The Rope: Experiments de prijs verlaagd naar €0,99. Mocht je dus nog twijfelen over de aanschaf van de game, dan is dit het moment om hem aan te schaffen in de Windows Phone Store. Het is ons niet duidelijk of de verlaging permanent is, of dat het hier gaat om een tijdelijke prijsverlaging.

Noodgreep of puur promotie?

Ook de reden voor de verlaging is niet helemaal duidelijk. Wel is uit onze ervaring gebleken dat een prijsverlaging na het releasen van een nieuwe app vaak voor een positieve boost in de downloadcijfers zorgt. Toch zou het zomaar kunnen dat het een soort noodgreep is van Zeptolab UK, vanwege tegenvallende downloads.

Anyway, dit is je kans om Cut The Rope: Experiments te downloaden. Ook kun je gaan voor de trial, maar laten we wel wezen... €0,99 voor 150 levels aan gameplay? Goede deal, lijkt me!

Tags: Cut the Rope, Cut the Rope: Experiments, Prijsverlaging

Cut The Rope: Experiments

Download Cut The Rope: Experiments via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus