Red Stripe Deals week 20, 2013: o.a. Sallys Salon en Spectral Souls

Red Stripe Deals week 20, 2013: o.a. Sallys Salon en Spectral Souls

Wederom weer 3 Red Stripe Deals deze week. We hebben Sallys Salon LE, Encyclopaedia en Spectral Souls voor je in de aanbieding in de Windows Phone Store. Ook deze week zijn het weer 2 games en 1 utility app die erg aan Wikipedia doet denken.

Sallys Salon LE

 Sallys Salon LE - 1

Als eerst is er Sallys Salon LE, waarin je je eigen kapsalon runt. Aan de hand van de wensen van je klanten, was, knip, scheer en droog je hun haren. Hoe beter je dit doet en hoe tevredener je klanten zijn: hoe meer punten je scoort. De LE in de titel staat overigens voor Luxury Edition. Sallys Salon LE is te downloaden voor €0,99.

Encyclopaedia

Encyclopaedia ---1

Heb je naast Wikipedia behoeft aan nog meer informatie, dan is Encyclopaedia wellicht iets voor je. Je zoekt alle informatie die je wilt via de duidelijke UI. Voor €2,49 krijg je toegang tot alle info uit Encyclopedia.

Spectral Souls

Spectral -Souls ---1

Spectral Souls is een Japanse tactische RPG (Role Playing Game) waarin je je al puzzelend en vechtend een weg baant door het verhaal van de game. De prijs van €5,99 is wat stevig, maar daar krijg je wel een zeer complete en uitgebreide game voor terug.

Tags: Red Stripe Deals, Encyclopaedia, Sallys Salon LE, Spectral Souls

Sallys Salon LE

Download Sallys Salon LE via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus