Red Stripe Deals week 21, 2013: o.a. Super Monkey Ball 2 en Gleek!

Red Stripe Deals week 21, 2013: o.a. Super Monkey Ball 2 en Gleek!

Deze week wederom 3 mooie Red Stripe Deals voor Windows Phone. Bekendste titel is dit keer Super Monkey Ball 2, waarvan het eerste deel origineel voor de Nintendo GameCube uitkwam. Ook Gleek!, een Twitter-client, en Hockey Nations PP, een icehockey game zijn deze week voor een scherpe prijs te downloaden.

Super Monkey Ball 2

Super -Monkey -Ball -2

Door je device te kantelen stuur je een schattig aapje in een plastic bal door verschillende ingewikkelde levels. Dat is kortweg het concept van Super Monkey Ball. Met het kantelen van je Windows Phone, kantelt ook het level mee. Zo laat je de 'monkey ball' sneller of juist langzamer rollen. Met de diversiteit aan (soms vreselijk lastige) levels staat deze game garant voor uren speelplezier. Te downloaden onderaan deze pagina voor €0,99.

Gleek!

 Gleek

Ben je een fervent Twitteraar? Dan is Gleek! is een app die interessant voor je kant zijn. Gleek! laat je alles doen wat je van een Twitter app verwacht, plus nog een aantal unieke features zoals het tonen van random tweets. Hier te downloaden voor €0,99.

Hockey Nations PP

Hockey Nations PP

In Hockey Nations PP kies je jouw favoriete icehockey team van over de hele wereld, waarmee je wedstrijden speelt. Hier te downloaden voor €1,99.

Tags: Games, Red Stripe Deals, Gleek!, Hockey Nations PP, Super Monkey Ball

Super Monkey Ball 2

Download Super Monkey Ball 2 via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus