WhatsApp: "Er zijn geen overnamegesprekken met Google"

WhatsApp: "Er zijn geen overnamegesprekken met Google"

Populaire chatapp WhatsApp is onlangs in het nieuws geweest in verband met een mogelijke overname door Google. Omdat Google zich steeds meer wil gaan richten op het ontwikkelen van een groot chatplatform Babel. Babel moet Google Talk, Hangouts, Voice en Messenger gaan combineren in 1 messagingplatform.

Hoofd ontwikkeling Neeraj Arora van WhatsApp heeft vandaag de geruchten naar de prullenbak verwezen in een interview met website allthingsd.com. De zoekgigant zou volgens de geruchten al enkele weken in onderhandeling zijn met WhatsApp over een overname, maar daar blijkt niets van waar te zijn volgens Arora. De messagingdienst zou 1 miljard euro moeten opbrengen volgens diezelfde geruchten.

Abonnementsvormen WhatsApp

Wel is bekend dat WhatsApp wil gaan werken met abonnementsvormen. Zo zal de eenmalige aanschaf van de app niet meer voldoende zijn om er gebruik van te maken. WhatsApp heeft plannen om voor de Windows Phone, Android en iOS versie een abonnementsvorm te introduceren, die gebruikers een periodieke betaling laat doen om gebruik te kunnen blijven maken van de chatdienst. Deze vorm zou volgens de geruchten nog dit jaar het licht moeten zien.

Tags: WhatsApp, Babel, Google

WhatsApp

Download WhatsApp via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus