Wordt de Nokia EOS de Lumia 909 of Lumia 1020?

Wordt de Nokia EOS de Lumia 909 of Lumia 1020?

Hoe onbetrouwbaar geruchten zijn blijkt nu maar weer eens. We meldden jullie onlangs nog met 99% zekerheid dat de Nokia EOS in de toekomst door het leven zal gaan als de Nokia Lumia 1020. Goed geinformeerde Twitteraar @EVLeaks weet vandaag twee nieuwtjes te melden omtrent de Nokia EOS. Vanmorgen hadden we al een nieuwe afbeelding van de voorkant van de Nokia EOS, nu volgt de achterkant. Ook is het maar de vraag of Nokia Lumia 1020 de nieuwe naam wordt van de Nokia EOS.

Nokia EOS, Nokia Lumia 1020 of Nokia Lumia 909?

Eerst iets over de naam van de Nokia EOS. Daar gaan al tijden lang geruchten over. Zoals gezegd wisten we pas bijna zeker dat de EOS als Nokia Lumia 1020 door het leven gaat. Toch komt daar verandering in:

"New info pegs EOS not as the Lumia 1020, but: Nokia 909" @EVLeaks

Helaas ontbreekt enige onderbouwing, maar dit is wel een melding om rekening mee te houden. We gaan er niet blind vanuit dat de Nokia EOS de Nokia Lumia 909 wordt, maar de kans bestaat dus. We wachten sowieso af tot 11 juli, waarop de Lumia (EOS) met 41 megapixel camera uit de doeken gedaan gaat worden.

Achterkant van de Nokia EOS

De achterkant van de Nokia EOS (Elvis?) is een beetje wat we al hadden kunnen opmaken uit eerder uitgelekte beelden van de Nokia EOS. We zien weer de flitser naast de lens, die op een soort verhoging ligt.

Nokia EOS Backplate

Tags: Nokia EOS, Nokia Lumia 1020, Nokia Lumia 909

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus