Nokia Lumia 2520 nu exclusief beschikbaar bij BCC

Nokia Lumia 2520 nu exclusief beschikbaar bij BCC

Van Nokia ontvingen wij het bericht dat de Lumia 2520 tablet vanaf nu in Nederland verkrijgbaar is. Deze design tablet is beschikbaar in zwart met een matte afwerking. De Nokia Lumia 2520 is zo ontworpen dat hij overal te gebruiken is; zelfs bij fel daglicht blijft het beeld buiten scherp. De tablet beschikt over een helder 10.1-inch Full HD-scherm, een krachtige Quad-core processor, 4G internet en wifi . Daarnaast beschikt de Lumia 2520 over een camera met 6,7 megapixel en – uniek voor een tablet – een Zeiss-lens, waarmee ook bij minder licht goede foto’s te maken zijn. De Lumia 2520 draait op Windows RT 8.1.

Door de vertrouwde Windows-omgeving vindt iedereen snel zijn weg op deze tablet. Microsoft Office en Outlook zijn al geïnstalleerd. Ook bijzonder is dat de tablet binnen een uur weer voor 80% is opgeladen. En dat is niet alles: met de geïntegreerde HERE Maps is de Lumia 2520 de enige tablet met echte offline kaarten voor een snelle en betrouwbare navigatie.

De winkeladviesprijs van de Nokia Lumia 2520 is €499. De Lumia 2520 is exclusief leverbaar in de 58 winkels van BCC, of op BCC.nl. Daarnaast is er een Nokia power-toetsenbord beschikbaar, die niet alleen extra bescherming, maar ook extra levensduur van 5 uur biedt door de geïntegreerde accu. Dit toetsenbord is tevens voorzien van 2 USB poorten en een touchpad, waardoor erop werken voelt als een echte laptop. Het losse toetsenbord kost 149 euro.

Meer info over de Lumia 2520 vind je op specificatie pagina van Nokia

Tags: Windows 8.1, Windows RT, Nokia tablet, Lumia 2520

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus