Nokia rolt Lumia Amber update vanaf maandag 19 augustus uit

Nokia rolt Lumia Amber update vanaf maandag 19 augustus uit

Via een heus persbericht kregen wij van Nokia te horen dat vanaf morgen de Lumia Amber (GDR2) update uitgerold zal gaan worden in Nederland. De uitrol verloopt gefaseerd, waardoor het kan zijn dat je pas op een later tijdstip de update notificatie op je telefoon ziet verschijnen. Wanneer je aan de beurt bent, hang af van het type Lumia je hebt. Het is niet bekend wie er als eerst aan de beurt zijn maar de uitrol kan tot eind september 2013 duren.

Voor welke telefoons is de Amber update?

De Amber wordt uitgerold voor de Lumia 920, Lumia 820, Lumia 720, Lumia 620 en Lumia 520. Eind september 2013 moeten alle telefoons voorzien zijn van de update. De later dit jaar verwachte smartphones Lumia 625, Lumia 925 en Lumia 1020 zijn standaard uitgerust met Amber update.

Functies Amber update

De Lumia Amber-update bevat nieuwe features, zoals FM-radio-ondersteuning en daarnaast verbeteringen voor Xbox music en de browser Internet Explorer. Ook biedt de update verbeteringen in de camerasoftware van de Lumia’s, waaronder betere ruisonderdrukking, kleurreproductie, belichting en autofocus.
Ook de Nokia-apps Glance Screen, Data Sense, Storage Check en camera apps Nokia Smart Camera (voor alle toestellen) en Nokia Pro Camera (voor de Lumia 920 en Lumia 925) zullen na de update beschikbaar zijn op je toestel.

Tags: GDR2, Nokia Lumia Amber

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus