InstaWeather Pro nu beschikbaar voor Windows Phone 8

InstaWeather Pro nu beschikbaar voor Windows Phone 8

Je ziet ze steeds vaker langskomen via social media: De mooie (vakantie)foto's met een transparante overlay met de lokatie, tijd en de meeste nadruk op vaak de aangename temperatuur. Zeker nu met de lekker zomer en de vakantieperiode willen mensen laten zien dat ze aan het genieten zijn.

Met InstaWeather Pro voor Windows Phone 8 kunnen nu ook de Windows Phone gebruikers delen hoe goed dat ze het hebben. InstaWeather Pro was al enige tijd beschikbaar in de AppStore en in de Google Play Store. Door het succes konden de makers van InstaWeather er niet aan ontkomen om ook een app te maken voor Windows Phone en nu deze er is, kunnen ook wij onze foto's delen.

De app werkt lekker intuïtief en maakt goed gebruik van de Modern UI richtlijnen (het eerdere Metro style). Desondanks zijn niet alle reviews positief. De app lijkt niet op elk device even goed te werken. Bij ons werkte de app in ieder geval vlekkeloos op een Lumia 800. Wil je het zekere voor het onzekere nemen, bekijk dan ook zeker even de reviews in de store.

Ga je voor de download, gebruik dan onderstaande link. InstaWeatherPro is te downloaden voor €0.99.

InstaWeatherPro Screen 1InstaWeatherPro Screen 2

Tags: InstaWeatherPro, Windows Phone 8, Modern UI

InstaWeatherPro

Download InstaWeatherPro via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus