Over WindowsClub.nl

WindowsClub.nl is begin 2013 opgericht door een aantal enthousiaste Microsoft-fans. Dankzij de jarenlange ervaring met Microsoft producten, waarbij met name Visual Studio een grote rol speelde, besloten we om een website op te starten die volledig gewijd is aan Windows: WindowsClub.nl!

Doelstelling

De doelstelling van WindowsClub.nl is om haar bezoekers te voorzien in het laatste Microsoft en Windows-nieuws. In de praktijk zal dit betekenen dat er met name gepost gaat worden over nieuwtjes in de Windows Phone hoek: nieuwe apps, recensies, geruchten en aankondigingen zullen gecovered worden.

Door kwalitatief hoogstaande artikelen te plaatsen, hopen we de vele Windows-fans die Nederland en Belgie rijk is -jong en oud- te verzamelen op 1 website. Op ons forum bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen en te praten over de laatste ontwikkelingen.

Reageer!

We vinden het leuk om te horen wat jullie van WindowsClub vinden. Heb je op- en/of aanmerkingen? Vind je schrijven leuk en zou je graag deel gaan uitmaken van ons team? Aarzel niet: laat het ons weten!

Je kunt ons bereiken op info@windowsclub.nl.