Exclusief: iPhone topper TVGiDS.tv komt naar Windows 8 en Surface

Exclusief: iPhone topper TVGiDS.tv komt naar Windows 8 en Surface

Een van de best gedownloade iPhone en iPad apps, TVGiDS.tv, komt naar Windows 8. De ontwikkeling van TVGiDS.tv is in volle gang en naar verwachting zal de app over een aantal weken zijn opwachting maken in de Windows 8 Store. Voor Windows 8 weer een grote titel erbij, omdat steeds meer software ontwikkelaars besluiten om ook op Windows 8 hun gezicht te laten zien. TVGiDS.tv zal op Windows 8 de concurrentie met de TVGids.nl app aan moeten gaan. Een strijd die op iOS in het voordeel van TVGiDS.tv is beslist.

Aanraders van de redactie

De preview van TVGiDS.tv beschikt over een strakke en cleane UI, die in grote lijnen voldoet aan de Modern UI standaard. Vanuit de hub zijn de dieper gelegen onderdelen van de app te bereiken. Er is een Nu & Straks-, Zenders-, Films-, Genres- Primetime- en Aanraders-sectie te raadplegen. Groot pluspunt van TVGiDS.tv zijn de aanraders, die de redactie iedere dag handmatig voor je samenstelt. Via het Instellingen-gedeelte is het mogelijk om zenders afzonderlijk aan en uit te zetten, zodat je de app kunt customizen naar je eigen voorkeuren.

Layout-technisch is TVGiDS.tv een verademing ten opzichte van het (in onze ogen) drukke design van de TVGids.nl app. Om deze exclusieve sneak-preview compleet te maken, hebben we dan ook een aantal screenshots voor je. Oordeel zelf:

TVGiDS.tv - 1

TVGiDS.tv - 2

TVGiDS.tv - 3

TVGiDS.tv - 4

TVGiDS.tv - 5

TVGiDS.tv voor Windows Phone 8?

Het is momenteel nog onbekend of er ook een Windows Phone versie van de app uitkomt. Dat is mogelijk afhankelijk van het succes van de Windows 8 variant. Toch zou een TVGiDS.tv app voor Windows Phone een welkome aanvulling zijn op het reeds beschikbare aanbod (mijnTVgids en TVGids.nl).

Tags: Exclusief nieuws, TV-Gids, TVGiDS.tv

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus