Muziekstreamingdienst Deezer heeft eerder Windows 8 app dan Spotify

Muziekstreamingdienst Deezer heeft eerder Windows 8 app dan Spotify

Muziekliefhebbers met Windows 8 hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om de Deezer app te downloaden uit de Windows store. Deezer is een muziekstreamingdienst van Franse oorsprong, en werkt net zoals Spotify, Nokia Music en Xbox Music Service ook al doen voor je Windows devices. Ook Deezer werkt met maandelijkse abonnementsvormen, waarbij je een hele maand onbeperkt muziek kunt luisteren tegen een vast bedrag.

Prijzen

Deezer komt eigenlijk met 3 abonnementen: een Trial-, Premium- en Premium+ abonnement. De Trial mode kun je 15 dagen uitproberen en is er voor zowel de Premium als de Premium+ mode. Voor de Premium mode betaal je €4,99 per maand, de Premium+ mode kost €9,99 per maand. Enige verschil is dat je in de Premium+ mode ook op je mobiel of tablet kunt luisteren én je kunt daarbij ook songs downloaden, zonder een actieve 3G/4G verbinding te hebben.

Promo-video (Frans)

Strakke Modern-UI layout

Op Windows 8 oogt de app erg slick door de verschillende grijstinten, opgefleurd door de soms kleurrijke songcovers. Deezer toont je een soort redactionele luistertips, laat je playlists aanmaken en geeft een overzicht aan albums waaruit je kunt kiezen. Nadeel van Deezer is dat het problemen heeft om in Amerika te concurreren met diensten als Rdio, Pandora en Spotify. De Fransen achter Deezer zijn dan ook op zoek naar partners om voet aan wal te krijgen in The States. Van dat voordeel maakt Spotify dus wél gretig gebruik.

Bron: The Verge

Tags: Deezer, Spotify, Streaming music

Deezer

Download Deezer via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus