Windows 8.1 vanaf 18 oktober beschikbaar [UPDATE]

Windows 8.1 vanaf 18 oktober beschikbaar [UPDATE]

Verschillende bronnen melden dat Windows 8.1 vanaf half oktober voor de consument te downloaden zal zijn. Naar verwachting zullen later deze maand de 'OEM' partners een RTM versie ontvangen van Windows 8.1. Daaropvolgend zijn dan de consumenten in oktober aan de beurt. 

Build 9471

Waarschijnlijk de laatste build voor RTM is build 9471. Deze versie lekte begin deze week uit. In onderstaande video worden een aantal nieuwe features toegelicht welke toegevoegd zijn aan deze laatste build. Onder andere de Mail en People app zijn compleet vernieuwd. Daarnaast heeft Microsoft, om de 'wanhopige' gebruikers tegemoet te komen, een extra hulp & tips optie toegevoegd. Met deze functie moet de gebruiker een stuk eenvoudiger de verborgen features van Windows 8(.1) kunnen vinden en gebruiken.

Update 14-08

Microsoft heeft vandaag bekend gemaakt dat Windows 8.1 vanaf 18 oktober te downloaden is. Daarmee komt de update van Windows 8 bijna een jaar later na de release van Windows 8. Tot 18 oktober nog even wachten op de vele verbeteringen en nieuwe functies voor Windows 8.

Tags: Windows 8.1, Build 9471

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus