Facebook Beta voor WP8 nu te downloaden

Facebook Beta voor WP8 nu te downloaden

Microsoft heeft een nieuwe officiële app voor Facebook in de Marketplace gezet. Naast de vele bestaande Facebook apps en de reeds bestaande app van Microsoft, heeft Microsoft nu een app gemaakt die meer de huisstijl van Facebook aan houdt dan de Modern UI richtlijnen.

De huidige Facebook app van Microsoft was helemaal gebaseerd op de Metro stijl met onder andere een panoramic view en de gebruikelijke Modern UI lijsten. In de beta app is Microsoft daar helemaal vanaf gestapt. De Facebook beta app past nu veel beter bij de reeds beschikbare apps op de andere platformen als iOS, Android en natuurlijk de huidige website. Daarmee krijgt de app dus een hoop herkenbaarheid terug.

Gebruikers met een WP7.x device moeten echter nog even geduld hebben. De beta versie is alleen beschikbaar voor WP8 gebruikers.

Facebook Beta Screenshot

Feedback

De Facebook app is gereleased als beta versie. Dat betekent dat er hier en daar nog wat bugs in kunnen zitten. Microsoft wil de gebruikers van de Facebook app vragen alle feedback via de feedback optie aan Microsoft te melden. Deze optie vind je onder "Settings" en dan "About".

Tags: Facebook, Facebook Beta, WP8

Facebook Beta

Download Facebook Beta via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus