Is de Nokia Lumia 928 gesignaleerd in Verizon winkel?

Is de Nokia Lumia 928 gesignaleerd in Verizon winkel?

Nokia is bezig met een aantal nieuwe Lumia's, dat is inmiddels bekend. Zo zijn daar mysterieuze projecten als de Nokia Lumia EOS en Nokia Lumia Catwalk. Meer details hebben we over de Nokia Lumia 928. In een Amerikaanse Verizon-winkel (een telecomprovider), heeft zich namelijk een grappig incident voorgedaan.

Op een werkdag zoals er zovele zijn, kwam een klant de winkel binnen, met de vraag op welke toestellen de Lumia 920 covers allemaal passen. De Verizon medewerker wilde de man nietsvermoedend gaan helpen, tot deze een onbekende Nokia Lumia uit zijn broekzak toverde. Volgende de verkoper ging het om een Nokia Lumia 928. Dat betekent dat de bezoeker in de winkel waarschijnlijk een medewerker van Nokia was, die de de eer had om met een beta-versie van de Lumia 928 aan de slag te mogen.

Nokia Lumia 928 White

Geen foto's maken

Vervolgens mocht de verkoper eens met de Lumia 928 aan de slag, op de voorwaarde dat hij geen foto's zou maken of serienummers zou onthouden. Aan de ervaringen van de verkoper te horen, belooft de 928 een waardige opvolger van de 920 te worden. Hieronder lees je zijn complete -behoorlijk enthousiaste- verhaal.

"I’m here at work and a customer came by the store and was asking what all phones the 920 cases would fit on. He pulled out his phone and I immediately new what it was! I almost flipped out when I saw it. He said I could check it out if I didn’t take any pictures or remember the serial number. Guys it is amazing!! The screen is beautiful and it is noticeably lighter than the 920. I am so glad I held out on Verizon so that I can get that phone. Ps. He said that I wouldn’t have to wait long for it!!!!!!" Verizon medewerker

Als laatste zegt de verkoper dat we niet lang meer hoeven te wachten op de Lumia 928, in de USA althans. Dat komt weer overeen met de geruchten dat Nokia de 928 in mei gaat tonen aan het grote publiek.

Tags: Catwalk, Lumia 928, beta versie, EOS, Nokia Lumia, Verizon

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus