Nieuwe Xbox wordt vanavond aangekondigd: volg het live!

Nieuwe Xbox wordt vanavond aangekondigd: volg het live!

In navolging van Sony (PlayStation 4) en Nintendo (Wii U) is het vanavond de beurt aan Microsoft. De originele Xbox werd in 2001 uitgebracht, waarbij Microsoft het verrassend goed deed als nieuwkomer op de console-markt. Vanavond kun je de persconferentie van Microsoft live volgen via de volgende link: Xbox persconferentie live volgen.

Aankondiging -nieuwe -Xbox

De presentatie wordt gehouden in Redmond, thuisbasis van Microsoft. Naast bovenstaande link kun je ook via Xbox Live afstemmen op het event. Volgens Microsoft krijgen we de visie voor de nieuwe Xbox te zien en krijgen we eindelijk specs en informatie over de nieuwe Xbox te zien.

Vanavond gaan we ongetwijfeld antwoord krijgen op de vraag of de nieuwe Xbox altijd in verbinding moet staan met internet. Dat gerucht heeft de afgelopen weken de gemoederen bezig gehouden.

E3 2013 in Los Angeles

Op 11 juni gaat overigens in Los Angeles de E3 van start. Waar deze beurs vroeger het walhalla voor gamers was, heeft de E3 de laatste jaren door financiële tegenslagen behoorlijk afgenomen in slagkracht. Toch zal Microsoft daar aanwezig zijn om haar nieuwste games te tonen. Spannende tijden voor Xbox fans!

Tags: Xbox

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus