Thuisbezorgd.nl app nu beschikbaar voor Windows 8

Thuisbezorgd.nl app nu beschikbaar voor Windows 8

Net na het posten van onze scoop over TVGiDS.tv voor Windows 8, zagen we dat er een andere Nederlandse top-app beschikbaar is voor Windows 8. Thuisbezorgd.nl heeft naast een Windows Phone app nu ook een Windows 8 variant. In Thuisbezorgd.nl blader je door alle (web)winkels die zijn aangesloten bij Thuisbezorgd.nl, zodat je snel online eten kunt bestellen.

Thuisbezorgd.nl biedt de keuze uit alle restaurants, pizza-, mediterraanse-, grill-, oosterse-, lunch- en overige ketens. Op basis van je locatie zoek je restaurants in je buurt, waarna je gerechten in je winkelmandje kunt plaatsen. Online betalen is nog niet verwerkt in de app, dus je zult je bestelling contant moeten voldoen bij het bezorgen ervan. Thuisbezorgd.nl is naar eigen zeggen druk bezig met het implementeren van online betalen, wat een welkome optie zou zijn.

Thuisbezorgd .nl - 1

Thuisbezorgd.nl - 2

Thuisbezorgd.nl werkt ook op Surface

Het design van de app is in lijn met de Thuisbezorgd.nl website, maar oogt met name in de overzichten wat druk. Dit wordt met name veroorzaakt door de logo's die niet allemaal even smooth ogen. Thuisbezorgd.nl ondersteunt ook ARM-processoren, waardoor je de app ook op je Microsoft Surface tablet kunt installeren.

Je kunt de Thuisbezorgd.nl app voor Windows 8 hier downloaden.

Tags: Eten bestellen, Thuisbezorgd.nl

Thuisbezorgd.nl

Download Thuisbezorgd.nl via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus