Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Red Stripe Deals week 27, 2013: Gerbil Physics, HD Scanner en LunarX

Red Stripe Deals week 27, 2013: Gerbil Physics, HD Scanner en LunarX

Ja, ja, we zijn er weer met nieuwe Red Stripe Deals! Deze week hebben we de Angry Birds / Worms kruising Gerbil Physics, scanapp HD Scanner en LunarX, waarmee je je eigen maandlandingsrobot samenstelt en bestuurt. Het lijkt een voorwaarde te zijn om geselecteerd te worden voor de Red Stripe Deals, want alle 3 de apps ...

Lees verder... Reageren

Preview versie van Windows 8.1 nu te downloaden

Preview versie van Windows 8.1 nu te downloaden

Lang verwacht, veel over gehoord en nu eindelijk als preview-versie te downloaden: Windows 8.1. Op Microsoft's jaarlijkse '//build/' conferentie kondigde Redmond's trots aan dat Windows 8.1 nu als preview downloadbaar is. Ook zijn er een aantal handige features van Windows 8.1 onthuld, waarvan we een en ander al langs...

Lees verder... Reageren

Huawei Ascend W2 krijgt invulling op de Mobile Asia Expo 2013

Huawei Ascend W2 krijgt invulling op de Mobile Asia Expo 2013

Tussen grote jongens als Nokia, HTC en Samsung is het Chinese Huawei een fijne afwisseling in het Windows Phone 8 smartphone segment. De Huawei Ascend W1 was het eerste Windows Phone device van Huawei. De opvolger van de W1, weinig verrassend de Ascend W2 genoemd, gaat op dezelfde voet verder als zijn voorganger. Voor...

Lees verder... Reageren

Gaat de Nokia EOS verder door het leven als de Nokia Lumia 1020?

Gaat de Nokia EOS verder door het leven als de Nokia Lumia 1020?

We konden vorige week donderdag nog melden dat Nokia op 11 juli een speciaal event gepland heeft. Dat het daarbij om de Nokia EOS met 41 megapixel camera gaat was eigenlijk een kwestie van 1 + 1. Fenomeen in smartphone-land is inmiddels Twitteraar @EVLeaks. Ook vandaag weet hij weer een scoop de wereld in te slingeren...

Lees verder... Reageren

Langverwachte ING Bankieren app voor Windows Phone is beschikbaar

Langverwachte ING Bankieren app voor Windows Phone is beschikbaar

ING klanten met een Windows Phone kunnen eindelijk opgelucht ademhalen: de ING Bankieren app, waarmee mobiel bankieren op je Windows Phone mogelijk is, kun je vanaf vandaag gratis downloaden uit de Windows Phone Store. Mensen met een ING account en bijbehorende pas én met een Mijn ING account, kunnen gebruik gaan make...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: