Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Kondigt Nokia woensdag een QWERTY toestel aan?

Kondigt Nokia woensdag een QWERTY toestel aan?

Vanochtend heeft Nokia op haar blog aangekondigd dat ze woensdagochtend 8 uur met een nieuwtje gaan komen. Details blijven uit, alleen de meegeplaatste foto geeft wat ruimte om te gissen. In de foto (zie hiernaast) is een afgerond toestel te zien met daarbij een deel van een toestenbord. Op de foto zijn de shift- en ...

Lees verder... Reageren

Gerucht: 'Startknop terug in Windows 8.1'

Gerucht: 'Startknop terug in Windows 8.1'

Diverse bronnen melden dat Microsoft van plan is om de startknop terug te brengen in Windows 8. Hiermee zou Microsoft de gefrustreerde gebruikers, welke de knop missen, tegemoet willen komen. Opvallend is dat het Microsoft team dat bezig is met de ontwikkeling van Windows 8.1 niet heel blij is met de keuze, die bepaal...

Lees verder... Reageren

Video: Windows 8.1 Pro build 3974 preview

Video: Windows 8.1 Pro build 3974 preview

Gisteren is er weer een nieuwe build uitgelekt van Windows 8.1. Nadat vorige week build 9369 uitlekte, was het nu build 9374. Ook deze release is publiekelijk te downloaden en wederom zullen we geen link naar de download plaatsen. Ons advies is om vooral onderstaande preview te bekijken als je nieuwsgierig bent en om ...

Lees verder... Reageren

Nokia Lumia 520 vanaf mei te koop voor heel weinig

Nokia Lumia 520 vanaf mei te koop voor heel weinig

Nokia heeft vandaag aangekondigd dat de Nokia Lumia 520 over een paar weken in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Vanaf half mei zal de Lumia de goedkoopste Windows Phone 8 telefoon zijn van Nokia. Ondanks de lage prijs van €179, zijn de specs niet verkeerd. Wanneer je de Lumia 520 aanschaft, beschik je automatisch ove...

Lees verder... Reageren

Microsoft actie: ontwikkel 4 apps en ontvang een Nokia Lumia 820

Microsoft actie: ontwikkel 4 apps en ontvang een Nokia Lumia 820

Ontwikkelaars van Windows Phone apps opgelet! Zoals in het verleden vaker gebeurd is, heeft Microsoft een actie lopen waarbij ontwikkelaars die voor 10 juni 4 apps indienen, een gratis Nokia Lumia 820 development toestel ontvangen. Deze devices bevatten software, die ervoor zorgt dat je als ontwikkelaar eerder dan nor...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: