Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Nokia Lumia EOS met 41 megapixel PureView camera geruchten

Nokia Lumia EOS met 41 megapixel PureView camera geruchten

Het is geen geheim meer dat Nokia houdt van kwalitatief goede foto's. Zo worden op het Twitter account van Nokia en Windows Phone regelmatig retweets gedaan van camerafunctie-lovende tweets van de Lumia-serie. Geruchten gaan al een tijdje dat Nokia werkt aan een zogenaamde 'EOS' versie van de Lumia: een smartphone op ...

Lees verder... Reageren

Nokia werkt aan 'phablet'

Nokia werkt aan 'phablet'

Nokia is volop bezig om haar marktpositie te verbeteren. Volgens de Financial Times komt Nokia dit jaar nog met een aantal toestellen waarmee ze de concurrentie willen aangaan met Samsung en Apple. Eerder meldden we al de Lumia 928. Nu blijkt dat er ook een 'phablet' aan komt, waarmee ze de concurrentie aan willen gaa...

Lees verder... Reageren

ING Mobiel Bankieren app gaat eerste gebruikerstest-fase in

ING Mobiel Bankieren app gaat eerste gebruikerstest-fase in

Begin dit jaar maakte ING bekend, dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van een Windows Phone app waarmee Mobiel Bankieren mogelijk wordt gemaakt. Goed nieuws voor alle ING klanten met een Windows Phone, omdat het zo een peulenschil wordt om via je smartphone je saldo te checken en betalingen te doen. Er bleef echter ...

Lees verder... Reageren

Firmware update PR2.0 voor Nokia Lumia's waarschijnlijk in juli beschikbaar

Firmware update PR2.0 voor Nokia Lumia's waarschijnlijk in juli beschikbaar

Je moet goed bij de les blijven om de verschillende aangekondigde firmware updates van Nokia en Windows Phone bij te houden. Onlangs berichtten we al over de aankomende firmware 1308 update voor de Nokia Lumia en vandaag doet Nokia er een schepje bovenop door een nieuwe firmware versie aan te kondigen voor juli 2013. ...

Lees verder... Reageren

Eerste beelden van aluminium Nokia Lumia ('Catwalk') toestel opgedoken?

Eerste beelden van aluminium Nokia Lumia ('Catwalk') toestel opgedoken?

Nokia's nieuwe Lumia toestel, de opvolger van vlaggenschip Lumia 920, duikt al geregeld op in de geruchtenmolen onder de naam 'Catwalk'. Vandaag zijn er afbeeldingen opgedoken van de nieuwe Lumia Catwalk, met aluminium achterkant. Dit moet gaan helpen om het gewicht en de afmetingen van de Lumia in te perken ten opzic...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: