Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

AT&T is een Nokia tablet aan het testen, ook Nokia EOS?

AT&T is een Nokia tablet aan het testen, ook Nokia EOS?

Verschillende keren berichtten we al over de Nokia EOS, het Windows Phone 8 device van Nokia met 41 megapixel PureView camera. Nokia legt bij zo'n beetje alle flagship Lumia's de nadruk op de camera, waarop de EOS dus geen uitzondering is. Volgens insiders is AT&T, een Amerikaanse telecom provider, al bezig met het te...

Lees verder... Reageren

Adobe Reader beschikbaar voor Windows Phone 8

Adobe Reader beschikbaar voor Windows Phone 8

Adobe heeft haar officiële PDF reader app geüpdate en nu ook beschikbaar gemaakt voor Windows Phone 8. De Adobe Reader app komt een heel eind overeen met de reeds aanwezige WP7 versie van Adobe Reader. De app bevat veel handige functies en is zeer volledig. De panoramic view toont de laatst geopende documenten of all...

Lees verder... Reageren

Asus Transformer Book Trio draait zowel Windows 8 als Android

Asus Transformer Book Trio draait zowel Windows 8 als Android

Combine the best of both worlds. Zoiets moet Asus gedacht hebben bij het bedenken van de Asus Transformer Book Trio: een hybride tablet die op zowel Android (Jelly Bean) als Windows 8 draait. Vandaag werd de hybride tablet aangekondigd. Grote voordeel van de Trio is dat je van zowel Windows 8 als Android gebruik kunt ...

Lees verder... Reageren

Press-render van Huawei Ascend W2 lekt opnieuw, nu in het geel

Press-render van Huawei Ascend W2 lekt opnieuw, nu in het geel

Afgelopen donderdag wisten we jullie nog te melden dat Huawei een nieuwe smartphone in ontwikkeling heeft, als opvolger van de Huawei Ascend W1. De press-render die we toen postten, toonde een blauwe versie van de Huawei Ascend W2. Deze leek qua kleur eigenlijk vrij veel op de Nokia Lumia 800. Vandaag hebben we weer e...

Lees verder... Reageren

Gaat Microsoft de Windows 8 licentiekosten verlagen voor RT OEM's?

Gaat Microsoft de Windows 8 licentiekosten verlagen voor RT OEM's?

Volgens Bloomberg gaat Microsoft de prijs van Windows software voor Surface tablets verlagen. Op deze manier hoopt Microsoft dat het ontwikkelen van Windows tablets aantrekkelijker voor partijen als HP, Samsung en Dell. Het gaat bij deze prijsverlaging om Windows RT tablets. Microsoft heeft het duidelijk moeilijk met ...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: