Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Update van Windows Phone App voor desktop PC's: eenvoudiger syncen

Update van Windows Phone App voor desktop PC's: eenvoudiger syncen

Op haar blog kondigt Microsoft aan dat er een nieuwe versie van de Windows Phone App beschikbaar is. Deze app installeer je op jouw desktop PC, zodat je alle gegevens van je Windows Phone kunt synchroniseren tussen je Windows Phone device en je Windows PC. Ook is de app handig om iTunes muziek te beheren volgens Micro...

Lees verder... Reageren

Facebook Beta app krijgt update: weinig grote veranderingen

Facebook Beta app krijgt update: weinig grote veranderingen

Sinds 1 mei van dit jaar is Microsoft's Facebook app uit: Facebook Beta. Hoewel er al een gigantisch aantal Facebook apps beschikbaar was voor Windows Phone, gaf Facebook onlangs de opdracht aan alle ontwikkelaars dat deze apps uit de Windows Phone Store verwijderd moeten worden. Vandaag krijgen we een update van Face...

Lees verder... Reageren

Red Stripe Deals week 23, 2013: o.a. Flightradar24 en Lets Golf 2

Red Stripe Deals week 23, 2013: o.a. Flightradar24 en Lets Golf 2

Het is weer donderdag en jullie weten wat dat betekent: nieuwe Red Stripe Deals! Vorige week hadden we nog Puzzle Quest 2, Drift Mania Championship 2 en Synthpling. Deze week zet Microsoft daar weer 3 toppers tegenover: Lets Golf 2, Flightradar24 en Cradle To The Grave Premium. Alleen Flightradar24 is helaas niet gesc...

Lees verder... Reageren

Knalgroene Nokia Lumia 920 gespot down-under bij E-Store Australia

Knalgroene Nokia Lumia 920 gespot down-under bij E-Store Australia

De Nokia Lumia serie lijkt soms wel op een pak vruchtenhagel dat op een bord is uitgestrooid, door alle vrolijke kleuren waarin de Lumia's te verkrijgen zijn. De Nokia Lumia 800 zette eigenlijk de toon met zijn frisse blauwe body, en de Nokia Lumia 920 kennen we onder andere al in het zwart, grijs, wit, rood en geel. ...

Lees verder... Reageren

Nieuwe Windows Phone van Huawei gelekt: Huawei Ascend W2

Nieuwe Windows Phone van Huawei gelekt: Huawei Ascend W2

Dankzijn Twitteraar @evleaks hebben we al de nodige nieuwtjes weten te bemachtigen. We wisten al dat Huawei bezig was met een opvolger van de Huawei Ascend W1. Vandaag bracht @evleaks een nieuwe render naar buiten wat de Huawei Ascend W2 moet zijn. Wat ons betreft een stijlvolle smartphone. Ook de vermoedelijke specs ...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: