Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Windows 8.1 build 9369 64-bit uitgelekt (update)

Windows 8.1 build 9369 64-bit uitgelekt (update)

Weer is er een Windows 8.1 build uitgelekt. Deze keer gaat het om build 9369 en is hij, integendeel tot vorige gelekte builds, publiekelijk te downloaden. Ook deze keer komt de tip naar de gelekte versie van Windows 8.1 uit Polen. Onze collega's van winclub.pl plaatsten onderstaande screenshot. Daarin is te zien dat ...

Lees verder... Reageren

Windows 8.1 krijgt optie om direct naar desktop op te starten

Windows 8.1 krijgt optie om direct naar desktop op te starten

Volgens The Verge krijgt Windows 8.1 een optie waarmee je ervoor kunt kiezen om direct naar je desktop op te starten zonder eerst het standaard Metro scherm langs te zien komen.   Tijdens een eerdere gelekte versie van Windows 8.1 (codenaam Windows Blue) was al bekend geworden dat er een nieuwe registry entry genaamd...

Lees verder... Reageren

Cut the Rope: Experiments vanaf morgen beschikbaar voor WP7 en 8

Cut the Rope: Experiments vanaf morgen beschikbaar voor WP7 en 8

Wie kent hem niet: Om Nom, de kleine groene snoepliefhebber uit de Cut the Rope serie? Het eerste deel van Cut the Rope kwam al uit voor Windows Phone, maar vanaf woensdag 17 april is ook het tweede deel, Cut the Rope: Experiments te krijgen voor zowel Windows Phone 7 als 8. Cut the Rope: Experiments komt uit onder he...

Lees verder... Reageren

Firmware update 1308 wordt momenteel uitgerold op Nokia Lumia's

Firmware update 1308 wordt momenteel uitgerold op Nokia Lumia's

Een tijdje geleden kondigde Nokia de zogenaamde 1308 firmware update voor haar Lumia toestellen aan. Deze update bevat verbeteringen aan diverse Windows Phone 8 onderdelen. Denk daarbij aan verbeteringen aan sensoren, scherm helderheid, camera en vanaf versie 1308 is er een Nokia Storage Check aanwezig, waarmee je kun...

Lees verder... Reageren

Facebook Home zeer waarschijnlijk niet op Windows Phone

Facebook Home zeer waarschijnlijk niet op Windows Phone

Vorige week was het groot nieuws. Mark Zuckerberg kondigde Facebook's mobiele troef aan; Facebook Home. In Facebook Home komt de eigenaar van de smartphone centraal te staan, in plaats van de geinstalleerde apps. Zuckerberg sprak in zijn presentatie met name over Android en loofde de open structuur van Android. Het li...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: