Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

App review: Youtube-app myTube laat je video's kijken in stijl

App review: Youtube-app myTube laat je video's kijken in stijl

Vaak wordt door critici gezegd dat het 'tekort' aan apps een verbeterpunt is voor Windows Phone. Er lijkt echter een uitzondering te zijn, want aan Youtube apps heb je volop keuze. Nu kun je van Google vinden wat je wil, maar de uitgebreide Youtube API die ze hebben opgezet zal de grootste bijdrage geleverd hebben in ...

Lees verder... Reageren

Microsoft Surface Pro komt uiterlijk eind mei naar Nederland en België

Microsoft Surface Pro komt uiterlijk eind mei naar Nederland en België

Na releases van Windows Surface Pro in Amerika, Canada en China, gaat Microsoft in mei en juni eindelijk het aanbod van Surface Pro uitbreiden naar meer landen. Daar horen Nederland en België bij, samen met een fors aantal Europese landen en Australië. De maximale datum waarop Surface Pro beschikbaar moet zijn is eind...

Lees verder... Reageren

Nieuwe Windows Phone toestellen ontdekt in app logs?

Nieuwe Windows Phone toestellen ontdekt in app logs?

In Windows Phone apps zijn een heleboel mogelijkheden te bedenken waarop informatie van haar gebruikers te tracken valt. Zo heb je vrij eenvoudige technieken als Google Analytics, waarmee bezoekersaantallen te meten zijn. De Chinese ontwikkelaars van de app Love Wallpaper HD (wij kennen hem niet) gebruiken ook dit soo...

Lees verder... Reageren

Eerste 8" Acer Windows-tablet duikt op: Acer Iconia Tab W3?

Eerste 8" Acer Windows-tablet duikt op: Acer Iconia Tab W3?

Na het ongekende succes van smartphones en tablets bij het grote publiek, is een logische vervolgstap de minitablet. Onlangs zagen we daar onder andere Apple en Google in meegaan, met respectievelijk de iPad Mini en de Google Nexus. Vandaag zagen we op een Franse website een foto van een Acer tablet langskomen, met ee...

Lees verder... Reageren

Prijsverlaging voor Cut The Rope: Experiments

Prijsverlaging voor Cut The Rope: Experiments

Vorige week meldden we jullie al dat het vervolg op Cut The Rope, Cut The Rope: Experiments, beschikbaar is voor je Windows Phone. De toenmalige prijs lag op €2,99. Een redelijk bedrag voor de app, die met 150 levels weer garant staat voor het nodige puzzelplezier. Vandaag hebben de makers van Cut The Rope: Experimen...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: