Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

ING Mobiel Bankieren app gepland voor juni, ook voor Windows 8

ING Mobiel Bankieren app gepland voor juni, ook voor Windows 8

ING is druk bezig met een app voor Windows Phone, waarmee je mobiel kunt bankieren. Vandaag was de eerste gebruikerstest, zoals we jullie onlangs al aankondigden. Twitteraar Jarno Peschier (@peSHIr) laat via Twitter weten dat de Mobiel Bankieren app voor Windows Phone 7 en 8 gepland staat voor juni 2013. Onlangs werd ...

Lees verder... Reageren

Nokia brengt eigen chat-app uit voor Windows Phone: Nokia Chat

Nokia brengt eigen chat-app uit voor Windows Phone: Nokia Chat

Nokia gaat de concurrentie met messaging diensten als WhatsApp aan op je Windows Phone. Vandaag heeft Nokia een bèta versie van haar chat-app uitgebracht voor de Windows Phone: Nokia Chat. De app is geschikt voor Windows 7 en 8 en is alleen nog maar beschikbaar in een handvol landen, waaronder USA, Canada en Zuid-Afri...

Lees verder... Reageren

Red Stripe Deals van week 18, 2013: Mush

Red Stripe Deals van week 18, 2013: Mush

Vorige week kreeg je de mogelijkheid om dankzij de Red Stripe Deals 3 games aan te schaffen: Sonic CD, Monster Pinball en Polyglot. De Red Stripe Deals bieden elke week een aantal leuke aanbiedingen aan Windows Phone apps. Dit keer is het de beurt aan Mush: een Windows Phone platform-game, uitgebracht onder het Xbox l...

Lees verder... Reageren

Ice Age Village voor Windows Phone 8 gratis te downloaden

Ice Age Village voor Windows Phone 8 gratis te downloaden

Fans van animatiefilms en sim-games kunnen hun hart ophalen. In de Windows Phone Store kun je vanaf nu gratis de app Ice Age Village downloaden. De app is alleen geschikt voor Windows Phone 8. In Ice Age Village help je de bekende Ice Age characters Manny, Ellie, Diego en Sid om een dorpje voor hun prehistorische vrie...

Lees verder... Reageren

Nokia kondigt Asha 210 aan, geen Windows Phone

Nokia kondigt Asha 210 aan, geen Windows Phone

Nokia heeft zojuist de Nokia Asha 210 aangekondigd. Afgelopen maandag kondigde Nokia aan dat er vandaag een nieuwtje naar buiten gebracht zou worden. In de bijbehorende teaser was een glimp te zien van een Qwerty toetsenbord. Het ging inderdaad om een nieuw toestel met Qwerty toetsenbord, helaas zonder Windows Phone O...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: