Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

WhatsApp update: Voice Messaging

WhatsApp update: Voice Messaging

Het populaire WhatsApp is op dit moment een nieuwe functie aan het inschakelen op de Windows Phone: Voice Messaging. Met deze nieuwe functie heb je de mogelijkheid om naast een tekstbericht ook een geluidsbericht naar een andere persoon te sturen. Geen update, maar een feature Opvallend is dat de functie niet beschikb...

Lees verder... Reageren

Eenvoudig apps bouwen met Windows Phone App Studio (beta)

Eenvoudig apps bouwen met Windows Phone App Studio (beta)

Microsoft heeft een nieuw online platform gelanceerd waarmee je heel eenvoudig, zonder al te veel ontwikkelkennis, een Windows Phone app in elkaar kan zetten: Windows Phone App Studio. De webapplicatie is nog een beta versie, maar kan al volledig gebruikt worden om in sneltreinvaart een app in elkaar te zetten en deze...

Lees verder... Reageren

Deezer voor Windows Phone 8 vanaf vandaag beschikbaar in de store

Deezer voor Windows Phone 8 vanaf vandaag beschikbaar in de store

Concurrentie voor Spotify op Windows Phone 8. Streaming muziekdienst Deezer lanceert vandaag hun app voor Windows Phone 8, met daarin onder meer een vernieuwd homescreen, meer focus op content en een groot aantal nieuwe features speciaal voor de Windows Phone 8- bezitters. De nieuwe app is gemaakt voor het ontdekken v...

Lees verder... Reageren

Surface RT krijgt ethernet (dongel) ondersteuning. Surface Pro aanbieding niet voor NL

Surface RT krijgt ethernet (dongel) ondersteuning. Surface Pro aanbieding niet voor NL

Microsoft watcher Mary Jo Foley weet ons te melden dat er een grote kans is dat de Surface RT ondersteuning gaat krijgen voor ethernet dongels. Haar bronnen melden dat Microsoft bezig is met een accessoire dat het mogelijk maakt om bekabeld gebruik te maken van een internetverbinding. Voorheen was het reeds mogelijk o...

Lees verder... Reageren

Windows Phone GDR2 update gespot op verschillende toestellen

Windows Phone GDR2 update gespot op verschillende toestellen

Het is zover: de GDR2 update voor Windows Phone 8 is bezig met uitrollen naar verschillende devices. Zoals gewoonlijk is de volgorde daarin redelijk onbekend, maar de komende dagen (of zelfs uren) kun je de GDR2 update op jouw eigen Windows Phone 8 verwachten. We ontvingen berichten dat de GDR2 update al op Samsung en...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: