Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Eros en Mars codenamen voor nieuwe Nokia telefoons?

Eros en Mars codenamen voor nieuwe Nokia telefoons?

Onze collega's van engadget hebben een document (of foto) in handen gekregen van een toestellijst van de Duitse provider O2. In deze lijst staan een aantal toestellen van verschillende fabrikanten. Opvallend detail is dat bij Nokia naast de Lumia's ook 2 telefoons worden benoemd met, zo het lijkt, een codenaam. In de ...

Lees verder... Reageren

Nokia Lumia 1020 foto lekt uit, nog een week wachten

Nokia Lumia 1020 foto lekt uit, nog een week wachten

Een week voor de verwachte officiële aankondiging van de Nokia Lumia 1020 (eerder bekend als de Nokia EOS), is er weer een foto gelekt. Dit keer wederom via @evleaks. De foto toont de voorkant van de Nokia Lumia 1020 met daarop ook het AT&T logo wat er op duidt dat deze provider in ieder geval deze telefoon "branded" ...

Lees verder... Reageren

Microsoft Surface Pro met 256GB voor $1,199?

Microsoft Surface Pro met 256GB voor $1,199?

Eind mei dook er een nieuwe Surface Pro op in een Japanse webwinkel. De Surface Pro had 256GB opslagruimte aan boord, terwijl 128GB de standaard is. Zoals we op 29 mei meldden stond deze Surface Pro voor 120.000 Yen (zo'n $1,200) aangeprijsd. Nu blijkt dat een officiële reseller van de Surface Pro, CDW.com, een lijst ...

Lees verder... Reageren

Windows 8 Store bereikt 100.000 apps, sneller dan iPad en Android

Windows 8 Store bereikt 100.000 apps, sneller dan iPad en Android

Cijfers en nummertjes hebben Microsoft en Windows (Phone) 8 in het verleden niet echt veel goeds gebracht. Vaak wordt de vergelijking met iOS en Android gemaakt, waarbij Microsoft vrijwel altijd het onderspit moet delven. Maar, vandaag is dat helemaal anders. Microsoft bedankte via haar Twitter-account alle aanwezigen...

Lees verder... Reageren

Facebook Beta wordt 'gewoon' Facebook

Facebook Beta wordt 'gewoon' Facebook

Hij is af, de officiele Facebook app voor Windows Phone 8! We kregen een paar maanden geleden al zoethoudertje Facebook Beta voorgeschoteld van Microsoft, waarin duidelijk werd hoe de Facebook app voor Windows Phone eruit moest gaan zien. De uiteindelijke versie van Facebook lijkt sprekend op de iOS en Android tegenha...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: