Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Fabrikanten hebben nog weinig interesse in Windows 8 RT

Fabrikanten hebben nog weinig interesse in Windows 8 RT

Onze collega's van Digitimes melden dat er momenteel geen nieuwe Windows RT-tablets ontwikkeld worden. Volgens bronnen laten fabrikanten de tablet met Windows RT links liggen. Eerder meldden wij al dat HTC vooralsnog nog even wacht met een grotere tablet versie op Windows RT. Nu blijkt dat meer fabrikanten wat voorzic...

Lees verder... Reageren

Vine-app 6sec is in beta-test fase, laatste update geeft Live Tiles

Vine-app 6sec is in beta-test fase, laatste update geeft Live Tiles

Bij oplettende lezers doet de naam Rudy Huyn de nodige bellen rinkelen. Op een positieve manier dan. De Fransman ontwikkelde eerder al een aantal mooie apps voor Windows Phone en heeft zijn pijlen gericht op het maken van een onofficiële Vine app voor Windows Phone. Ruim 2 weken geleden meldden we jullie al dat Huyn b...

Lees verder... Reageren

Nieuwe reclame Microsoft RT weer een aanval naar de iPad

Nieuwe reclame Microsoft RT weer een aanval naar de iPad

Een aantal weken terug kwam Microsoft met een reclame waarin zij de Asus VivoTab vergeleken met de iPad. Uiteraard kwamen in deze reclame de sterke punten van Microsoft RT ten opzichte van IOS aan het licht. Nu heeft Microsoft een nieuwe reclame uitgebracht waarin ze met de Dell XPS 10 de iPad omlaag proberen te trekk...

Lees verder... Reageren

Wordt 11 juli de Nokia EOS met 41 megapixel gepresenteerd?

Wordt 11 juli de Nokia EOS met 41 megapixel gepresenteerd?

Diverse Amerikaanse media melden dat zij een uitnodiging hebben ontvangen voor een Nokia event met de titel 'Zoom Reinvented'. De kans is groot dat op dit event de Nokia EOS aangekondigd zal worden. Al enige tijd schrijven we over een nieuwe Nokia telefoon met een uitmuntende camera. De Nokia EOS zou het nieuwe pronks...

Lees verder... Reageren

Nieuwe Windows reclame: Windows Everywhere

Nieuwe Windows reclame: Windows Everywhere

Microsoft heeft onlangs weer een nieuwe commercial uitgebracht. Gelukkig dit keer niet gericht op de concurrentie, maar uitgaande van eigen kracht. In de video zien we dat de kracht van Windows 8 op 3 verschillende platformen wordt uitgebeeld. Zoals we allemaal weten kun je Windows 8 gebruiken op PC, tablet en smartph...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: