Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Google dwingt Microsoft om YouTube app te verwijderen

Google dwingt Microsoft om YouTube app te verwijderen

Ongeveer een week geleden bracht Microsoft trots naar buiten dat de softwaregigant haar YouTube app geupdate heeft en daarin onder andere inloggen en het downloaden van video's heeft ingebouwd. Verontwaardiging in IT land, omdat Google nu Microsoft gedwongen heeft deze YouTube app weer uit de Windows Phone Store te ve...

Lees verder... Reageren

Windows 8.1 wordt gratis update via Windows Store

Windows 8.1 wordt gratis update via Windows Store

Microsoft heeft officieel bekend gemaakt dat de update van Windows onder de codenaam "Windows Blue" Windows 8.1 gaat heten. De update zal niet zoals in oudere versies van Windows via een Service Pack geïnstalleerd worden, maar zal beschikbaar komen als gratis download in de Windows Store. Microsoft kondigde ook aan d...

Lees verder... Reageren

Nokia Lumia Amber firmware is gebouwd op GDR2 en krijgt FM radio

Nokia Lumia Amber firmware is gebouwd op GDR2 en krijgt FM radio

In Nokia's persconferentie van vanmorgen maakte de Finnen al bekend dat Nokia een nieuwe firmware upgrade in de planning heeft, genaamd Nokia Lumia Amber. Vanmorgen hoorden we al dat de Amber update later dit jaar voor andere Windows Phone 8 toestellen uit gaat komen dan de Nokia Lumia 925. Vandaag druppelen er meer e...

Lees verder... Reageren

Skype 2.6 is uit: verbeterde chatfunctionaliteit en bugfixes

Skype 2.6 is uit:  verbeterde chatfunctionaliteit en bugfixes

Omdat Skype is overgenomen door Microsoft is de Windows Phone app van Skype een vrij stabiele app die regelmatig van updates wordt voorzien. Versie 2.6, die nu te downloaden is in de Windows Phone Store, kent weer de nodige aanpassingen die het gebruik van Skype aangenamer moeten maken. De releasenotes vermelden de v...

Lees verder... Reageren

Nokia Lumia 925 en Smart Camera aangekondigd op Nokia Event

Nokia Lumia 925 en Smart Camera aangekondigd op Nokia Event

Vanmorgen kwamen we nog met een wazige afbeelding, nu is het officieel. De Nokia Lumia 925 is aangekondigd in Londen. Op Twitter deden we vanmorgen al live verslag van de persconferentie, maar mocht je het gemist hebben volgt hier de samenvatting. Belangrijkste eigenschap van de Lumia 925 is in ieder geval zijn camera...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: