Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Foto's van de Nokia EOS lekken uit: 41MP en grote lens als eye-catcher

Foto's van de Nokia EOS lekken uit: 41MP en grote lens als eye-catcher

Na wekenlang alleen maar geruchten te plaatsen over de Nokia EOS, kunnen we jullie eindelijk een 12-tal foto's voorschotelen van wat zeer waarschijnlijk de Nokia EOS is. De Nokia EOS krijgt volgens alle geruchten een 41 megapixel camera en de nadruk zal bij de EOS dan ook op diezelfde camera zal gaan liggen. Op de fot...

Lees verder... Reageren

Eerste blik op Windows 8.1 voor Microsoft Surface Pro in video

Eerste blik op Windows 8.1 voor Microsoft Surface Pro in video

Vanmorgen meldden we jullie al kort dat de eerste preview van Windows 8.1 op 26 juni gereleased gaat worden. Aansluitend daarop hebben we een video waarin Windows 8.1 getoond wordt op Microsoft's Surface Pro tablet. Director of Program Management bij Microsoft, Jensen Harris, praat ons door de video heen en toont daar...

Lees verder... Reageren

Desktop versie van Outlook 2013 wordt meegeleverd in Windows RT 8.1

Desktop versie van Outlook 2013 wordt meegeleverd in Windows RT 8.1

Goed nieuws voor Windows RT gebruikers en dus mensen met een Windows Surface tablet. Vanaf de volgende Windows RT update, bekend onder de naam Windows RT 8.1, zal Outlook 2013 standaard meegeleverd worden op Surface tablets. Langere tijd gingen er al geruchten dat Microsoft een Outlook app mee ging leveren, wat vandaa...

Lees verder... Reageren

Halo: Spartan Assault aangekondigd voor Windows 8 en Windows Phone 8

Halo: Spartan Assault aangekondigd voor Windows 8 en Windows Phone 8

Eigenlijk kon het niet uitblijven en vandaag is de game dan ook officieel aangekondigd: Halo voor Windows Phone 8 en Windows 8. We kennen Halo natuurlijk als launchgame van de originele Xbox, waarna sequels voor Xbox 360 volgden (tot en met deel 4). Halo: Spartan Assault is een nieuwe game voor Windows 8 en Windows Ph...

Lees verder... Reageren

Onofficiële Vine app in de maak voor Windows Phone door Rudy Huyn

Onofficiële Vine app in de maak voor Windows Phone door Rudy Huyn

Begin dit jaar lanceerden de makers van Twitter een nieuw sociaal platform: Vine. Een Vine is een videofilmpje van 6 seconden die op een Twitter-achtige manier getoond worden op het web of via je smartphone. Met name voor visueel ingestelde smartphone eigenaren een leuke manier om korte videofragmenten met hun volgers...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: