Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Nokia Lumia 520 reclame uit India: foto's, muziek en kaarten

Nokia Lumia 520 reclame uit India: foto's, muziek en kaarten

De beschikbaarheid van de Nokia Lumia 520 laat bij verschillende webshops in Nederland te wensen over, volgens onze bronnen. Nokia is momenteel bezig met het promoten van de Lumia 520 in India. Slimme zet, aangezien India een gigantisch land is met dito inwoneraantal. Het lagere segment waarin de Nokia Lumia 520 valt ...

Lees verder... Reageren

Red Stripe Deals week 26, 2013: KooZac, Cocktail Flow en Submarine Patrol

Red Stripe Deals week 26, 2013: KooZac, Cocktail Flow en Submarine Patrol

Iets later dan gepland, maar we willen ze jullie niet onthouden: de wekelijkse Windows Phone Red Stripe Deals. Zoals je inmiddels van ons weet, plaatsen we iedere week een nieuwsbericht met de 3 aanbiedings-apps van Microsoft. Deze week zijn dat puzzelgame KooZac van Square Enix, Cocktail Flow en strategygame Submarin...

Lees verder... Reageren

Windows 8.1 preview 26 juni te installeren via Windows Store of via ISO

Windows 8.1 preview 26 juni te installeren via Windows Store of via ISO

Microsoft heeft vandaag op hun website aangegeven hoe de Windows 8.1 Preview te installeren zal zijn en hoe het systeem de update zal verwerken. Het installeren van de preview kan op 2 manieren. De eerste is, zoals verwacht, via de Windows Store. De tweede manier is via het downloaden van een ISO. Voordat Windows 8.1 ...

Lees verder... Reageren

Video: Windows Phone 8.1 notification center en nieuwe functie startscreen

Video: Windows Phone 8.1 notification center en nieuwe functie startscreen

Er is een heel kort filmpje op YouTube verschenen waarin een 2 tal nieuwe functies van Windows Phone 8.1 worden gedemonstreerd. Het ietwat vage filmpje toon Windows 8.1 op een Lumia 920. De maker van het filmpje laat zien hoe het notification center er uit komt te zien en wat er mogelijk is met de live tiles. Het noti...

Lees verder... Reageren

Nokia 'bevestigt' aantal megapixels in nieuw persbericht over de Nokia EOS

Nokia 'bevestigt' aantal megapixels in nieuw persbericht over de Nokia EOS

In navolging van Nokia's uitnodiging aan diverse media voor de presentatie van de Nokia EOS, heeft Nokia nu een persbericht de deur uit gedaan waarin ze de nadruk leggen op de kwaliteit van de camera in de Nokia EOS. Althans, die conclusie kunnen we trekken als we het persbericht ontleden en naast de bestaande gerucht...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: