Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Bing Weather app krijgt update met weerinformatie voor 31 skigebieden

Bing Weather app krijgt update met weerinformatie voor 31 skigebieden

We hebben de laatste tijd updates gekregen van de 'core' Windows 8 apps, zoals Bing Maps en Bing News. Uitzondering daarop was echter Bing Weather: hiervoor verscheen tot op vandaag nog geen update. Afgelopen weekend is echter een update uitgebracht voor de Weather app voor Windows 8, waarin weer een aantal bruikbare ...

Lees verder... Reageren

Is de Nokia Lumia 928 gesignaleerd in Verizon winkel?

Is de Nokia Lumia 928 gesignaleerd in Verizon winkel?

Nokia is bezig met een aantal nieuwe Lumia's, dat is inmiddels bekend. Zo zijn daar mysterieuze projecten als de Nokia Lumia EOS en Nokia Lumia Catwalk. Meer details hebben we over de Nokia Lumia 928. In een Amerikaanse Verizon-winkel (een telecomprovider), heeft zich namelijk een grappig incident voorgedaan. Op een ...

Lees verder... Reageren

Grote aankondiging van Nokia op 14 mei: nieuwe Lumia's?

Grote aankondiging van Nokia op 14 mei: nieuwe Lumia's?

Nokia bestookt ons de laatste weken met nieuw over toekomstige Lumia toestellen. Zo hebben we onder andere al geruchten over de Nokia Lumia EOS en de Nokia Lumia Catwalk langs zien komen. Vandaag kwam een bericht van Nokia naar buiten, waarin groot nieuws wordt aangekondigt over de Nokia Lumia serie. Londen, 14 mei 2...

Lees verder... Reageren

Ruzzle en My Stocks ook in de Red Stripe Deals van week 18, 2013

Ruzzle en My Stocks ook in de Red Stripe Deals van week 18, 2013

Gisteren meldden we jullie al dat de alternatieve platformgame Mush in de Red Stripe Deals van deze week zitten. Vandaag werden er echter nog 2 apps aan toegevoegd: Ruzzle en My Stocks Portfolio. Ruzzle is een bekende puzzlegame die ook op Android en iOS beschikbaar is en waar het de bedoeling is dat je woorden vormt ...

Lees verder... Reageren

Android overstappers worden geholpen met Windows Phone app

Android overstappers worden geholpen met Windows Phone app

Android en Windows Phone zijn in een verhitte strijd gewikkeld om dat ene plekje in jouw broekzak. Microsoft heeft een app in ontwikkeling, waarmee het voor Android overstappers makkelijk gemaakt moet worden om voor elke Android app die de betreffende persoon had, een alternatief te bieden voor zijn of haar gloednieuw...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: