Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Disney's Temple Run: Brave beschikbaar op Windows Phone

Disney's Temple Run: Brave beschikbaar op Windows Phone

Non-stop actiegame Temple Run was al even verkrijgbaar voor Windows Phone. De Disney's Brave spin-off van Temple Run was al beschikbaar voor Windows 8 en is nu ook verkrijgbaar voor je Windows Phone. Je speelt als Merida, hoofdkarakter uit Disney's Brave, waarmee je door de Schotse wildernissen rent. Achtervolgd door ...

Lees verder... Reageren

Eerste screenshots Windows Phone 8.x dankzij developertoestel op EBay

Eerste screenshots Windows Phone 8.x dankzij developertoestel op EBay

Het klinkt een beetje als een sprookje voor ons als Windows liefhebbers. Je ziet op eBay een Nokia Lumia 920 staan voor een leuke prijs en besluit de smartphone aan te schaffen. De telefoon wordt een aantal dagen later afgeleverd en nadat je hem voor het eerst aanzet blijkt er een beta versie van Windows Phone 8.1 op ...

Lees verder... Reageren

Stuur tijdelijke berichten met Swapchat, een onofficiële Snapchat app

Stuur tijdelijke berichten met Swapchat, een onofficiële Snapchat app

Het is een rage: instant messaging waarbij de verzender opgeeft hoe lang een bericht of bijlage te bekijken is nadat de ontvanger hem opent. Snapchat is de eerste app die dat concept vorm gaf, door 4 Stanford studenten. De spin-offs vliegen ons sindsdien ook om de oren, waarbij Swapchat een onofficiele Snapchat is voo...

Lees verder... Reageren

Red Stripe Deals week 24, 2013: o.a. IM+ Pro, BulletAsylum

Red Stripe Deals week 24, 2013: o.a. IM+ Pro, BulletAsylum

We zetten er de klok op gelijk: donderdagmorgen, nieuwe Red Stripe Deals! Deze week weer een aantal leuke apps, alle 3 voor €0,99 te downloaden uit de Windows Phone Store. Microsoft heeft deze week IM+ Pro, BulletAsylum en Chicken Invaders 3 uitgekozen voor je. Voor zowel WP7 als WP8 eigenaren goed nieuws: de apps wer...

Lees verder... Reageren

Duitse Nokia Lumia 925 bestellingen bij Vodafone binnen 2 dagen geleverd

Duitse Nokia Lumia 925 bestellingen bij Vodafone binnen 2 dagen geleverd

Alwéér een Nokia Lumia met prima camera. Maar, de Nokia Lumia 925 heeft uiteraard een aantal unieke features. Zo heeft hij een aluminium backplate en is Nokia's camera app "Smart Camera" standaard meegeleverd. De Lumia 925 was bij Vodafone Duitsland al te pre-orderen de afgelopen periode. Onze oosterburen hebben een s...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: