Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Windows 8.1 eind augustus beschikbaar voor hardware partners

Windows 8.1 eind augustus beschikbaar voor hardware partners

Mensen met een Windows 8 installatie kunnen de preview versie van Windows 8.1 al uitproberen. Voor Nederlandstalige gebruikers is deze Preview helaas niet beschikbaar, maar Microsoft heeft iets losgelaten over de releasedatum van Windows 8.1. Microsoft heeft veel banden met hardware leveranciers, wat ook blijkt uit he...

Lees verder... Reageren

Nokia EOS wordt Nokia Lumia 1020, eerste render beschikbaar

Nokia EOS wordt Nokia Lumia 1020, eerste render beschikbaar

Oke, we beloven het. Dit is het laatste gerucht over de Nokia Lumia 1020, Nokia Lumia 909 of Nokia EOS, hoe je het ook wil noemen. Aanstaande donderdag verwachten we de grootse aankondiging van Nokia omtrent dit nieuwe toestel. Tot die tijd willen jullie deze 2 zaken niet onthouden. Belangrijkste in dit bericht zijn m...

Lees verder... Reageren

FIFA 13 voor Windows Phone 8 Lumia's verkrijgbaar in de Windows Store

FIFA 13 voor Windows Phone 8 Lumia's verkrijgbaar in de Windows Store

Maanden na de iOS release heeft Windows Phone eindelijk ook de laatste FIFA-game: FIFA 13. Enerzijds zijn we blij dat Electronic Arts een Windows Phone versie heeft ontwikkeld, uitgebracht door Nokia. Aan de andere kant is het wederom zuur dat we zo'n 2 maanden voor de release van FIFA 14 pas een Windows Phone 8 versi...

Lees verder... Reageren

Spotify app voor Windows Phone update: geen beta-versie meer

Spotify app voor Windows Phone update: geen beta-versie meer

In Nederland is Spotify zo'n beetje de meestgebruikte muziekstreamingdienst. In februari lanceerde Spotify een Windows Phone app, die sindsdien niet meer bijgewerkt werd. Windows Phone product definition & design teambaas Joe Belfiore wist ons via Twitter te melden dat Spotify sinds vandaag een update krijgt, waarin d...

Lees verder... Reageren

Kortingen-app Scoupy krijgt ook Windows Phone versie

Kortingen-app Scoupy krijgt ook Windows Phone versie

Als je van korting houdt (wie niet?), opgelet! Nederlandse kortingen-app Scoupy krijgt een Windows Phone versie. Via Scoupy scoor je eenvoudig mooie kortingen op kleding, eten & drinken, sieraden, meubels en nog veel meer. Zoals bij veel apps was er al een iOS en Android versie, maar dankzij de nieuwsgierigheid van Wi...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: