Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

VGBC8: speel GameBoy en GameBoy Color games op je Windows Phone

VGBC8: speel GameBoy en GameBoy Color games op je Windows Phone

Bij veel smartphones is het een kwestie van tijd voordat er een emulator uitkomt waarmee retro games gespeeld kunnen worden. Publisher m.k bracht al eerder een SNES en GameBoy Advance emulator uit, maar komt nu met een 'classic' GameBoy (Color) emulator voor de Windows Phone. Met die emulator kun je GameBoy en GameBoy...

Lees verder... Reageren

App review: Quotr biedt inspirerende quotes voor de denkers onder ons

App review: Quotr biedt inspirerende quotes voor de denkers onder ons

Voor de denkers onder ons is er een nieuwe, wellicht inspirerende app verschenen: Quotr. Quotr kun je eigenlijk zien als een grote bak met quotes, waaruit je bij iedere startup van de app een nieuwe quote voorgeschoteld krijgt. De quotes komen van grote namen uit het verleden: Confucius, Buddha, Voltaire en Aristotele...

Lees verder... Reageren

Cameratips: maak betere foto's met je Nokia Lumia 920

Cameratips: maak betere foto's met je Nokia Lumia 920

Smartphones komen qua fotokwaliteit steeds dichter in de buurt van compactcamera's. Nokia hecht al sinds jaar en dag veel waarde aan goede foto's, gezien het gebruik van Carl Zeiss lenzen in haar toestellen. Vandaag heeft website Nokiablog.com een video online gezet, waarin ze 4 tips uit de doeken doen voor het maken ...

Lees verder... Reageren

Microsoft werkt aan 7-inch surface tablet

Microsoft werkt aan 7-inch surface tablet

Volgende de Wallstreet Journal is Microsoft bezig met een nieuwe serie Surface tablets. Dat laten althans anonieme bronnen weten aan de Wallstreet Journal. De nieuwe serie Surface tablets zou onder andere ook een 7 inch versie bevatten en zou later dit jaar volledig in productie moeten gaan. Betrouwbaarheid gerucht k...

Lees verder... Reageren

Firmware update voor Lumia 620, 820 en 920

Firmware update voor Lumia 620, 820 en 920

Gisteravond heeft Nokia een firmware update voor de Lumia 620, 820 en 920 uitgebracht. Voor de Lumia 820 en 920 is versie 1232.5957.1308.00xx uitgekomen. Volgens de berichten bevat de firmware update een aantal goede verbeteringen. Velen zijn erg blij met de verbeterde performance. Firmware Lumia 820 en 920 In de f...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: