Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Krijgt China een speciale Superman editie van de Lumia 925?

Krijgt China een speciale Superman editie van de Lumia 925?

Vorig jaar bracht Nokia al speciale Batman-uitvoeringen uit in China, van haar Lumia 900, 800 en 710 toestellen, tijdens de release van Batman: The Dark Knight Rises. Op 14 juni komt de nieuwe Superman film "Man Of Steel" uit, wat reden voor Nokia zou zijn om een speciale Superman uitvoering van de Nokia Lumia 925 uit...

Lees verder... Reageren

Nokia Lumia 820 ontwikkeltoestellen uit Microsoft actie zijn verstuurd

Nokia Lumia 820 ontwikkeltoestellen uit Microsoft actie zijn verstuurd

Deelnemers aan de Nokia Lumia 820 actie van Microsoft opgelet: als je jouw 4 apps hebt ingediend in de Windows Phone Store, kun je de telefoon binnenkort verwachten. Het WindowsClub.nl ontwikkeltoestel is inmiddels in goede orde ontvangen. Vorige maand, op 19 april, berichtten we al over de actie waarbij je een Nokia ...

Lees verder... Reageren

Nokia Lumia 925 duikt op in Italiaanse TV-commercial

Nokia Lumia 925 duikt op in Italiaanse TV-commercial

Op 14 mei werd de Nokia Lumia 925 door Nokia aangekondigd op het speciaal daarvoor opgezette Lumia Event in Londen. Vandaag duikt er een Italiaanse TV-commercial op waarin de nadruk wordt gelegd op de unieke camerafeatures van de Lumia 925. Eyecatcher op 14 mei was toch wel de Nokia Smart Camera app. Ook in de Italia...

Lees verder... Reageren

Samsung event op 20 juni in Londen: nieuwe ATIV'S?

Samsung event op 20 juni in Londen: nieuwe ATIV'S?

In navolging van Nokia, dat op 14 mei de Nokia Lumia 925 aankondigde, komt Samsung op donderdag 20 juni ook met een persconferentie vanuit... Londen! Samsung heeft een teaserafbeelding vrijgegeven waarop de datum van het event staat, met daarbij de Galaxy en ATIV brands vermeld. Op de achtergrond zien we 3 stukjes har...

Lees verder... Reageren

Google bundelt krachten met Microsoft voor nieuwe YouTube app

Google bundelt krachten met Microsoft voor nieuwe YouTube app

Microsoft's YouTube app is niet meer beschikbaar in de Windows Phone Store. Daarmee heeft Microsoft gehoor gegeven aan Google's eis om de YouTube app uit de Store te verwijderen. Toch is dit niet einde verhaal. Beide partijen gaan om de tafel zitten om een nieuwe YouTube app voor Windows Phone te ontwikkelen, waarbij ...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: