Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Fragger, iStunt 2, Monster Island en Gravity Guy nu gratis te downloaden

Fragger, iStunt 2, Monster Island en Gravity Guy nu gratis te downloaden

Vier apps zijn tot en met 15 april gratis te downloaden in de Windows Phone Store, terwijl deze normaal gesproken voor een bedrag van €2,99 verkrijgbaar zijn. Het gaat om 4 Xbox Live games van Miniclip, die eigenlijk vrijwel altijd betaald zijn. Zit je dus al een tijdje te twijfelen over de aanschaf van deze apps, dan...

Lees verder... Reageren

Microsoft opent nieuwe Microsoft Store in Salt Lake City

Microsoft opent nieuwe Microsoft Store in Salt Lake City

In navolging van de 32 reeds bestaande Microsoft Stores, komt nummer 33 eraan. In Salt Lake City (Utah, VS) opent Microsoft op donderdag 11 april 2013 een nieuwe Microsoft Store. Op die dag zal de Store geopend worden voor bezoekers. De opening gaat gepaard met een optreden van de band Train op zaterdag 13 april. Mic...

Lees verder... Reageren

Full-HD ondersteuning op Windows Phone 8 in aantocht?

Full-HD ondersteuning op Windows Phone 8 in aantocht?

Volgens de geruchtenmachine gaat Microsoft Windows Phone 8 aan het einde van het jaar uitrusten met full-HD ondersteuning. Het zou gaan om 1080p resoluties. De update zou later dit jaar uitkomen als onderdeel van de GDR3 update van Windows Phone 8. De ondersteuning van full-HD zou gepaard gaan met de release van nieuw...

Lees verder... Reageren

WhatsApp: "Er zijn geen overnamegesprekken met Google"

WhatsApp: "Er zijn geen overnamegesprekken met Google"

Populaire chatapp WhatsApp is onlangs in het nieuws geweest in verband met een mogelijke overname door Google. Omdat Google zich steeds meer wil gaan richten op het ontwikkelen van een groot chatplatform Babel. Babel moet Google Talk, Hangouts, Voice en Messenger gaan combineren in 1 messagingplatform. Hoofd ontwikke...

Lees verder... Reageren

Witte Nokia Lumia 928 afbeelding gelekt

Witte Nokia Lumia 928 afbeelding gelekt

Zoals we onlangs al meldden, is Nokia volop bezig met een nieuw Lumia-toestel: de Nokia Lumia 928. Onlangs is gemeld dat deze Lumia in de VS exclusief uitkomt voor de provider Verizon Wireless. Vandaag is door Twitteraar evleaks een afbeelding opgedoken waarop de achterkant van een witte Nokia Lumia 928 te zien is: ...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: