Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Windows 8.1 vanaf 18 oktober beschikbaar [UPDATE]

Windows 8.1 vanaf 18 oktober beschikbaar [UPDATE]

Verschillende bronnen melden dat Windows 8.1 vanaf half oktober voor de consument te downloaden zal zijn. Naar verwachting zullen later deze maand de 'OEM' partners een RTM versie ontvangen van Windows 8.1. Daaropvolgend zijn dan de consumenten in oktober aan de beurt.  Build 9471 Waarschijnlijk de laatste build voor ...

Lees verder... Reageren

InstaWeather Pro nu beschikbaar voor Windows Phone 8

InstaWeather Pro nu beschikbaar voor Windows Phone 8

Je ziet ze steeds vaker langskomen via social media: De mooie (vakantie)foto's met een transparante overlay met de lokatie, tijd en de meeste nadruk op vaak de aangename temperatuur. Zeker nu met de lekker zomer en de vakantieperiode willen mensen laten zien dat ze aan het genieten zijn. Met InstaWeather Pro voor Wind...

Lees verder... Reageren

Windows Phone App Studio: 30.000 projecten in 48 uur

Windows Phone App Studio: 30.000 projecten in 48 uur

Een aantal dagen terug meldden we jullie de lancering van Microsoft Windows Phone App Studio. Met dit platform kun je via een webinterface in een 4-tal stappen een Windows Phone app in elkaar klikken. Hoewel het platform nog in beta fase verkeerd, lijkt het toch een enorm succes te zijn. Microsoft werknemer Bryan Toml...

Lees verder... Reageren

Microsoft in de aanval: iPad mini vs Acer Iconia W3 reclame

Microsoft in de aanval: iPad mini vs Acer Iconia W3 reclame

Ze blijven maar komen, die Microsoft reclames waarin ze de beperkingen van de iPad ten op zichte van het Surface RT platform aan het licht brengen. In deze reclame is de iPad mini aan de beurt en wordt deze vergeleken met een Acer Iconia W3. Met Siri als de stem van de iPad mini worden de sterkere punten van de Acer t...

Lees verder... Reageren

Windows RT vs iPad nieuwe reclame

Windows RT vs iPad nieuwe reclame

We hebben al een aantal reclames gezien waarin Microsoft de iPad vergelijkt met de Surface RT. In elke reclame worden (uiteraard) de sterke punten van de Surface RT ten opzicht van de iPad uitgelicht. Ditmaal worden de multitask functionaliteit, het toetsenbord, de ingebouwde steun en de mogelijkheid tot het gebruik v...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: