Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Bluetooth 4.0 voor Lumia 720, 620 en 520 in Nokia's Amber update

Bluetooth 4.0 voor Lumia 720, 620 en 520 in Nokia's Amber update

Nokia kondigde afgelopen mei de Nokia Lumia 925 aan. Tijdens datzelfde event in Londen, deelden de Finnen ook mee dat er een speciale update voor Nokia Windows Phones komt: de Nokia Amber update. Deze update zal nieuwe features voor Lumia's toevoegen aan de bestaande software. Zo konden we jullie al melden dat er FM-r...

Lees verder... Reageren

Nokia Lumia EOS/1020/909 prijs, toestel komt in geel, zwart en wit

Nokia Lumia EOS/1020/909 prijs, toestel komt in geel, zwart en wit

Of het nu de Nokia EOS, Nokia Lumia 909 of de Nokia Lumia 1020 wordt, laten we voor het gemak even in het midden. Als we naar de feiten kijken, weten we dat de EOS een 41 megapixel camera krijgt. Aanstaande donderdag zullen we verslag doen van het Nokia 'Zoom' event, waarop de Nokia EOS onthuld zal gaan worden. Voor n...

Lees verder... Reageren

Wordt de Nokia EOS de Lumia 909 of Lumia 1020?

Wordt de Nokia EOS de Lumia 909 of Lumia 1020?

Hoe onbetrouwbaar geruchten zijn blijkt nu maar weer eens. We meldden jullie onlangs nog met 99% zekerheid dat de Nokia EOS in de toekomst door het leven zal gaan als de Nokia Lumia 1020. Goed geinformeerde Twitteraar @EVLeaks weet vandaag twee nieuwtjes te melden omtrent de Nokia EOS. Vanmorgen hadden we al een nieuw...

Lees verder... Reageren

Red Stripe Deals week 28, 2013: o.a. Great Big War Game, Doodle God

Red Stripe Deals week 28, 2013: o.a. Great Big War Game, Doodle God

Microsoft heeft ook deze week weer een drietal mooie deals neergezet voor Windows Phone 7 en 8. Dit keer zijn het 2 games: Great Big Ware Game en Doodle God. Ook is er aan de golf-fans gedacht: Mobitee GPS Golf is een uitstekende hulp tijdens een potje golf. Jammer voor Windows Phone 7 eigenaars, maar Great Big War Ga...

Lees verder... Reageren

Puzzelgame Ruzzle nu gratis te downloaden

Puzzelgame Ruzzle nu gratis te downloaden

Puzzelgames hebben een behoorlijke boost gekregen sinds het succes van games als DrawSomething en Wordfeud. Ruzzle pikte daar op Windows Phone, iOS en Android al zijn graantje in mee. De voormalige Red Stripe Deal heeft sinds kort echter een gratis variant onder de noemer Ruzzle free. De puzzelgame van Zweedse komaf d...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: